Libnet.ro
UNICEF

06:15

MasterChef, editia cu cele mai multe eliminari: trei concurenti au parasit competitia celor maibuni bucatari

Adevărul Adevărul,
MasterChef, editia cu cele mai multe eliminari: trei concurenti au parasit competitia celor maibuni bucatari

In premiera la MasterChef, proba cutia misterelor nu a venit cu avantaje, ci cu o eliminare. Tot in editia de marti, 20 octombrie, Cristi, unul dintre cei doi castigatori ai sortului de aur, a fost nevoit sa paraseasca show-ul culinar, din cauza unei afectiuni ce nu suporta amanare, iar Iuliana, ale carui preparate nu au fost pe placul chefilor, a fost data afara din bucataria MasterChef. continuă pe Adevărul

Unde poti sa te angajezi in aceasta saptamana. in ce domeniu sunt cele mai multe locuri de munca libere

Muncitorii necalificati si confectionerii de imbracaminte au cele mai multe sanse de angajare in aceasta saptamana. Angaajtorii din judetul Calarasi cauta si brutari, patiseri, vanzatori ori soferi. Oferta cu care sunt asteptati somerii este de 379 posturi libere.

Brasovul, judetul cu cele mai multe produse traditionale atestate

Brasovul este, de departe, judetul cu cele mai multe produse traditionale atestate. Potrivit oficilialilor Ministerului Agriculuturii si Dezvoltarii Rurale, in Brasov exista 143 de produse atestate, urmatorul in top fiind Maramuresul, la mare distanta, cu 56 de produse.

Matei Basarab, adevaratul protector al ortodoxiei. A refacut sau a construit de la zero cele mai multe biserici si manastiri, intrecandu-l chiar si pe Stefan cel Mare

Matei Basarab sau Matei Brancoveanu a fost domn al Tarii Romanesti in perioada 1632-1654. A fost domnitorul cu cea mai ampla activitate culturala. A construit de la zero sau a refacut 126 de monumente, printre care zeci de biserici sau manastiri, cu mult peste Stefan cel Mare.

Turistii au la dispozitie cu 5,5% mai multe spatii de cazare decat anul trecut

Capacitatea de cazare turistica era, la sfarsitul lunii iulie, cu 5,5% mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut, de 328. 300 locuri, cele mai multe camere suplimentare fiind inregistrate in pensiunile turistice si agroturistice, urmate de hoteluri si hosteluri, potrivit datelor INS.

Bombardierii Europei: Topul jucatorilor cu cele mai multe goluri intr-un meci

Cinci jucatori din campioantele de top ale Europei au reusit in acest sezon sa marcheze cel putin patru goluri intr-o partida. Va prezentam mai jos lista acestora.

Volkswagen ar fi folosit mai multe versiuni ale soft-ului care a pacalit testele - surse. Compania ar putea renunta la o parte dintre angajatii pe perioada determinata

Volkswagen ar fi construit mai multe versiuni ale soft-ului care a pacalit testele de emisii, adaptandu-le pentru diverse zone din lume si pentru mai multe tipuri de motoare, spun trei surse citate de Reuters. Daca se va dovedi ca e adevarat, teoria conform careia doar cativa ingineri au stiut, cade definitiv. Reprezentantii companiei au spus sambata ca analizeaza posibilitatea reducerii numarului de oameni cu contracte determinate, mai ales ca viitorul este incert si ultimele date de vanzari nu sunt bune.

Pan la 4DX: povestea copilariei primeste cele mai tari efecte speciale

Filmul Pan, regizat de Joe Wright, readuce pe marile ecrane povestea fantastica, plina de umor, dar si de pericole, a luiPeter Pan si a aventurii sale pe taramul fermecat Neverland. Filmul poate fi vizionat in format 4DX in cinematografele speciale din Bucuresti si Constanta. Potrivit unui comunicat remis Playtech, ar fi trei motive principale pentru [] Pan la 4DX: povestea copilariei primeste cele mai tari efecte speciale Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai frecvente boli de inima

Bolile de inima impreuna cu accidentele vasculare cerebrale reprezinta prima cauza de mortalitate in Romania. Cele mai frecvente boli de inima in randul populatiei sunt infarctul miocardic, tulburarile de ritm cardiac si insuficienta cardiaca. Aflati cum sa recunoasteti cele mai frecvente boli de inima si cand trebuie sa mergeti la medic.

Eurostat: Romania se numara printre tarile cu cele mai mici deficite bugetare si cu cele mai mici datorii externe din UE

Conform estimarilor publicate miercuri de Oficiul European pentru Statistica - Eurostat, Romania ocupa pozitia a doua in topul tarilor cu cele mai mici deficite bugetare si pozitia a patra in clasamentul tarilor cu cele mai mici datorii externe.

Explozie in Brazilia: O scurgere de gaze a daramat mai multe cladiri. Cel putin 10 persoane au fost ranite

O explozie in Brazilia a provocat haos, mai multe cladiri fiind nivelate in urma deflagratiei, care s-a soldat si cu 10 raniti, relateaza Fox News, citati de Mediafax.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )