Libnet.ro
UNICEF

08:15

Masura din noul Cod fiscal. Impozite de cinci ori mai mari pentru proprietarii care nu-si ingrijesc casele

Antena3 Antena3,
Masura din noul Cod fiscal. Impozite de cinci ori mai mari pentru proprietarii care nu-si ingrijesc casele

Proprietarii care nu isi ingrijesc imobilele ar putea plati impozite de cinci ori mai mari. Masura a fost introdusa in Codul Fiscal, in Comisia de Buget a Camerei Deputatilor, care a aprobat astazi intregul . continuă pe Antena3

Noul Cod Fiscal, adoptat in Parlament. Ce taxe si impozite scad si cresc din 2016

Noul Cod Fiscal a fost adoptat astazi in Parlament si va intra in vigoare la 1 ianuarie 2016, fiindca presedintele n-are alta optiune decat sa-l promulge de aceasta data. O serie de taxe si.

Noul Cod Fiscal, aprobat in Camera Deputatilor: Va ajunge din nou la Cotroceni, pentru promulgare

Noul Cod Fiscal a fost adoptat joi in Camera Deputatilor, cu 279 de voturi pentru, 8 impotriva si 5 abtineri, informeaza B1 TV. in plen a fost prezenta si Elena Udrea, care a spus ca noul Cod Fiscal ar putea.

Dragnea: Noul Cod fiscal ar putea fi promulgat pana lunea viitoare

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca noul Cod fiscal se afla intr-o procedura accelerata in Parlament, fiind asteptat sa treaca de plenul Senatului marti, iar joi de cel al Camerei Deputatilor, astfel incat sa poata fi.

Voiculescu critica noul Cod Fiscal si pe Victor Ponta: Stia ca minte sau a fost neputincios?

Omul de afaceri Dan Voiculescu nu intelege de ce se lauga Guvernul Ponta cu noul Cod Fiscal adoptat astazi de Parlament avand in vedere ca s-au eliminat toate prevederile care ar fi avut impact macroeconomic, precum reducerea impozitului pe dividende, reducerea accizelor la carburanti sau eliminarea taxei pe constructii speciale.

Dan Voiculescu critica noul Cod Fiscal. Ce spune despre Guvernul Ponta

Dan Voiculescu a criticat, pe blogul sau, noul Cod Fiscal, care, potrivit afaceristului, a eliminat toate prevederile care ar fi avut impact macroeconomic.

Noul Cod Fiscal. Taxe mai mari pentru PFA si pentru cei care obtin venituri din activitati independente

Noul Cod Fiscal adoptat marti in Senat prevede amanarea pentru 2017 a unor masuri de relaxare fiscala, dar si a unor facilitati pentru cei care obtin venituri din activitati independente. Adevarul iti arata ce taxe trebuie sa achite persoanele fizice autorizate si cele care obtin venituri din activitati independente.

Anuntul important facut de Liviu Dragnea despre noul Cod fiscal

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca noul Cod fiscal se afla intr-o procedura accelerata in Parlament, fiind asteptat sa treaca de plenul Senatului marti, iar joi de cel al.

Eugen Teodorovici: Noul Cod Fiscal va aduce in 2016 o crestere economica de peste 4%. Probabil ca se putea mai mult

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat a declarat joi, in Camera Deputatilor, ca adoptarea Noului Cod Fiscal va aduce in 2016 o crestere a consumului de 4,1%, o majorare a investitiilor de peste 6%, o.

Camera Deputatilor da astazi votul final pe noul Cod Fiscal

Camera Deputatilor va vota joi cererea de reexaminare a Codului Fiscal, transmisa Parlamentului de catre presedintele Klaus Iohannis. in urma cu doua zile, senatorii au aprobat cererea de reexaminare si au adoptat noua varianta a Codului Fiscal, agreata de PSD si PNL.

Ponta NU A VOTAT noul Cod Fiscal. Cum si-a justificat gestul

La scurt timp dupa terminarea sedintei de Plen de la Camera Deputatilor, copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca premierul Romaniei, Victor Ponta, nu a votat Codul Fiscal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )