Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noul Cod Fiscal. Taxe mai mari pentru PFA si pentru cei care obtin venituri din activitati independente

Adevărul Adevărul,
Noul Cod Fiscal. Taxe mai mari pentru PFA si pentru cei care obtin venituri din activitati independente

Noul Cod Fiscal adoptat marti in Senat prevede amanarea pentru 2017 a unor masuri de relaxare fiscala, dar si a unor facilitati pentru cei care obtin venituri din activitati independente. Adevarul iti arata ce taxe trebuie sa achite persoanele fizice autorizate si cele care obtin venituri din activitati independente. continuă pe Adevărul

Dragnea: Noul Cod fiscal ar putea fi promulgat pana lunea viitoare

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca noul Cod fiscal se afla intr-o procedura accelerata in Parlament, fiind asteptat sa treaca de plenul Senatului marti, iar joi de cel al Camerei Deputatilor, astfel incat sa poata fi.

Anuntul important facut de Liviu Dragnea despre noul Cod fiscal

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca noul Cod fiscal se afla intr-o procedura accelerata in Parlament, fiind asteptat sa treaca de plenul Senatului marti, iar joi de cel al.

Business report: Institutie noua pentru solutionarea litigiilor intre banci si clientii acestora; Noul Cod Fiscal: Taxele nu mai scad, ba chiar cresc; Doi manelisti celebri, persoane fizice cu risc fiscal, verificati de ANAF: Nicolae Guta si Dan Bursuc

Falimentul Astra Asigurari, razboiul argumentelor. Cine are dreptate: ASF sau actionarii companiei? Anuntarea falimentului companiei. Chinezii au cheltuit anul trecut aproape 150 miliarde de euro pe turism in strainatate. Aproximativ 107 milioane de chinezi au calatorit in strainatate in.

Liviu Dragnea: Este foarte posibil ca lunea viitoare sa avem noul Cod Fiscal (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD a declarat luni, dupa sedinta Biroului Permanent al partidului, ca spera ca marti, Codul Fiscal sa fie votat in Senat, iar pana la sfarsitul acestei saptamani sa ajunga sa.

Victor Ponta: Masura cu 9% TVA la alimente a adus incasari pe luna august. Taxe mai mici si ANAF puternic, asta inseamna crestere economica (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a precizat luni, dupa sedinta din PSD pe tema Codului Fiscal, ca masura cu 9% la suta la alimente a adus incasari mai mari in luna august si acest lucru, spune el, ar trebui sa fie un.

Patronatul IMM-urilor este de acord sa creasca salariile bugetarilor, dar numai la un an dupa aplicarea noului Cod Fiscal

Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR) considera ca este necesar ca aplicarea masurilor de crestere a salariilor personalului bugetar sa se realizeze, insa acestea sa devina efective numai dupa minimum un an de la adoptarea noului Cod fiscal, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, Ovidiu Nicolescu, presedintele CNIPMMR.

Proiectul noului Cod Fiscal intra astazi la vot in Senat

Proiectului noului Cod Fiscal, trimis spre reexaminare de catre presedintele Klaus Iohannis, intra astazi in dezbaterea Senatului, in prima zi a sesiunii parlamentare ordinare de toamna.

Finala Mireasa pentru fiul meu: Antena 1, primul loc in audiente, cu cifre de doua ori mai mari decat Pro TV

Finala show-ului Mireasa pentru fiul meu a dus Antena 1 pe primul loc in clasamentul audientelor, postul din Baneasca inregistrand audiente de doua ori mai mari decat Pro TV. De asemenea, statia a condus pe toate categoriile de public.

Victor Ponta a anuntat incasari mai mari la buget

Victor Ponta a anuntat, marti, incasari mai mari la buget. Premierul a declarat ca sunt incasari mai mari in luna august fata de aceeasi luna a anului trecut in conditiile in care TVA la alimente a.

Erste schimba din nou presedintele la BCR: Sergiu Manea preia conducerea celei mai mari banci din Romania

Banca Comerciala Romana BCR) va avea un nou presedinte executiv. Sergiu Manea va prelua conducerea celei mai mari banci din Romania de la Tomas Spurny, incepand cu 1 octombrie. Potrivit Ziarul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )