Libnet.ro
UNICEF

15:01

Masuri extreme la SJU Slatina din cauza gripei. O sectie si-a suspendat activitatea, pentru a putea fi tratati copiii

Adevărul Adevărul,
Masuri extreme la SJU Slatina din cauza gripei. O sectie si-a suspendat activitatea, pentru a putea fi tratati copiii

Numarul cazurilor de gripa inregistrate la SJU Slatina si confirmate de laboratorul Institutului Cantacuzino a depasit 60, fiind nevoie, pentru a putea fi tratati optim copiii, sa fie suspendata activitatea unei alte sectii. continuă pe Adevărul

Masuri extreme la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina din cauza gripei. O sectie si-a suspendat activitatea, pentru a putea fi tratati copiii

Numarul cazurilor de gripa inregistrate la SJU Slatina si confirmate de laboratorul Institutului Cantacuzino a depasit 60, fiind nevoie, pentru a putea fi tratati optim copiii, sa fie suspendata activitatea unei alte sectii.

INSP: Numarul persoanelor care au decedat din cauza gripei a ajuns la 39

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 39, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

O femeie din Prahova a murit din cauza gripei. Numarul mortilor a ajuns la 39

O femeie in varsta de 51 de ani din judetul Prahova a murit vineri din cauza gripei, astfel numarul deceselor inregistrate la nivel national ajungand la 39, anunta sambata Institutul National pentru.

Se vor inchide sau nu scolile saptamana viitoare din cauza gripei? Raspunsul oferit de Sorina Pintea, in prag de epidemie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca ministerul nu va solicita inchiderea scolilor si pentru urmatoare saptamana, decizia fiind a fiecarei unitati de.

Alerta la Spitalul de Urgenta Slatina, unde a aparut primul deces din cauza gripei. Medic: Suntem intr-o situatie de groaza, ca pe vremea razboiului

Un barbat a decedat, joi, 24 ianuarie 2019, in spitalul din Slatina, iar unitatea spitaliceasca se confrunta cu o situatie deosebit de grea, confirma medicii infectionisti.

A fost confirmat al 39-lea deces din cauza gripei, fiind vorba de o femeie din Prahova

Cel de-al 39-lea deces cauzat de gripa in acest sezon a fost confirmat de medici, fiind vorba despre o femeie de 51 de ani din Prahova, care avea antecedente medicale si nu era vaccinata antigripal, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT).

GRIPA a mai facut o VICTIMA! Numarul MORTILOR din cauza virusului ajunge la 36

Bilantul mortilor din cauza gripei creste alarmant. 36 de romani au fost ucisi pana acum, anunta INSP. Ministrul Sorina Pintea a anuntat ca INSP va prezenta, marti, o situatie a cazurilor din gripa la.

Import record de energie electrica, din cauza fenomenelor meteo extreme

Din cauza fenomenelor meteo extreme, Romania a ajuns la importuri record de energie electrica. Sambata seara, productia nationala de energie electrica a scazut masiv, iar consumul a trebuit acoperit.

DIN CAUZA POLEIULUI: Doua sectoare ale autostrazilor A2 si A3, inchise

Doua sectoare de autostrada - A2 intre Lehliu si Drajna si A3 intre Bucuresti si Centura Capitalei - sunt inchise din cauza poleiului.

Cupa Africii pe Natiuni 2019, amnata cu o saptamna din cauza ramadanului

Startul editiei din acest an a Cupei Africii pe Natiuni la fotbal CAN 2019), care va avea loc in Egipt, a fost amanat cu o saptamana, pana pe 21 iunie, din cauza ramadanului, a anuntat directorul competitiei, citat de AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )