Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un medic de la Spitalul Judetean de Urgenta Deva, diagnosticat cu COVID-19, a murit: Este al treilea medic din Hunedoara care a decedat dupa infectarea cu coronavirus

B1 B1,
Un medic de la Spitalul Judetean de Urgenta Deva, diagnosticat cu COVID-19, a murit: Este al treilea medic din Hunedoara care a decedat dupa infectarea cu coronavirus

Un medic de la sectia de Medicina Interna a Spitalului Judetean de Urgenta Deva a murit dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Este vorba despre medicul Sabina Viorica Ileana Moca, specializata in medicina ge. continuă pe B1

Se deschide o noua sectie de Terapie intensiva la Spitalul Judetean de Urgenta din Piatra Neamt

O noua sectie de Terapie intensiva se va deschide la Spitalul Judetean de Urgenta din Piatra Neamt, la distanta de doua etaje fata de cea care a ars in urma cu o saptamana.

Dupa DSP, si Spitalul Judetean Sibiu va avea conducere militara (surse)

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu va fi condus de lt. col. Constantin Vlase, medic infectionist, care a fost director medical al Spitalului Militar de Urgenta din Galati, au precizat vineri, pentru Agerpres, surse oficiale. Sibiul este singurul judet din Romania unde rata de infectare trecuse de 9 cazuri la mia de locuitori.

Spitalul Judetean de Urgenta Suceava nu mai are paturi libere la ATI de 5 zile consecutive

Situatie critica la Suceava, judet ce a fost pol al pandemiei de coronavirus in Romania, in primavara. Unitatea ATI din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Suceava nu are niciun pat liber, miercuri,.

Un nou manager a fost numit la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt. Cine este Cristina Iacob Atanasoaie

Doctorul Cristina Iacob Atanasoaie este noul manager interimar al Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Piatra-Neamt. Aceasta a fost propusa de colegii sai sa preia conducerea unitatii sanitare in cadrul unei.

Spitalul Judetean Ploiesti, inclusiv sectia de Infectioase, functioneaza fara autorizatie de securitate la incendiu

Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, cu tot cu cele doua sectii exterioare, Infectioase Spital Movilva) si Oftalmologie, functioneaza fara autorizatie de securitate la incendiu, potrivit unui raport al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova.

Barbat de 71 de ani, decedat in Spitalul Judetean Buzau in urma infectarii cu SARS-CoV-2

Judetul Buzau se confrunta, in continuare, cu zeci de noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus, dar inregistreaza si un nou deces. Este vorba despre un barbat de 71 de ani care s-a prezentat la Spitalul Judetean Buzau cu probleme respiratorii, iar ulterior a fost confirmat cu SARS-CoV-2.

CORONAVIRUS |Sibiu: O statie de oxigen, necesara suplimentarii numarului de paturi ATI, a ajuns la Spitalul Judetean

La Spitalul Judetean Sibiu a ajuns o statie de oxigen, necesara suplimentarii numarului de paturi ATI. Aceasta va fi montata in perioada urmatoare, capacitatea de tratare a pacientilor cu forme grave de co.

Un medic de familie din Potcoava diagnosticat cu COVID-19 a decedat la spitalul din Slatina

Medicul de familie Alexandra Tenescu, medic in orasul Potcoava, a decedat la Spitalul Judetean de Urgenta din Slatina.

Mister medical: Niciun nou-nascut nu a fost infectat cu COVID-19, la Spitalul Judetean din Sibiu, desi au fost peste 40 de mame depistate pozitiv

Niciun nou-nascut nu a fost diagnosticat pana acum cu COVID-19, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Sibiu, desi au fost peste 40 de mame infectate care au nascut in spital. Medicii se intreaba cum a .

Spitalul Judetean din Focsani ramane fara singurul medic epidemiolog. A demisionat acuzand ultramegapolitizarea managementului

Medicul epidemiolog al Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Sf. Pantelimon Focsani, Diana Stoica, a demisionat din functie luni, acuzand ultramegapolitizarea managementului spitalului. Conducerea unitatii medicale sustine insa ca demisia acesteia ar avea legatura cu cea a fostului manager al unitatii Constantin Mandrila.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )