Libnet.ro
UNICEF

22:15

Criza coronavirus. Spitalele din judetul Hunedoara cer ajutor. Au fost deschise conturi pentru donatii

Adevărul Adevărul,
Criza coronavirus. Spitalele din judetul Hunedoara cer ajutor. Au fost deschise conturi pentru donatii

Criza coronavirus afecteaza spitalele din judetul Hunedoara. Au fost deschise conturi pentru donatii in sprijinul unitatilor medicale. continuă pe Adevărul

Coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara: peste jumatate din pacienti s-au vindecat

Mai mult de jumatate dintre hunedorenii diagnosticati cu virusul Covid 19 au fost declarati vindecati, in urma tratamentului primit la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara.

in lupta cu virusul ucigas, medicii de familie din judetul Brasov fac un apel disperat catre stat

In lupta cu virusul ucigas noi strigate de ajutor vin din partea medicilor de familie. Acestia acuza faptul ca infrunta coronavirusul cu mainile goale. 320 de medici de familie din judetul Brasov fac un apel disperat catre stat: sa-i ajute cu masti, dezifectanti, manusi si combilizoane.

Coronavirus: Cate ventilatoare mecanice sunt in spitalele din Romania

Romania dispune in acest moment de 1. 361 de aparate de ventilare mecanica, vitale in cazul complicatiilor cauzate de coronavirus. Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?.

Coronavirus |Romania are 1.361 de ventilatoare mecanice si 2.653 de paturi ATI in spitalele din tara

La acest moment, Romania are 2. 653 de paturi ATI si 1. 361 ventilatoare mecanice in spitalele din tara, potrivit G4Media. ro .

Coronavirus. Spitalele din Slatina si Caracal suspenda activitatea din ambulatorii. Sute de pacienti, nevoiti sa amane consultul de specialitate

Ambulatoriile, de stat sau private, isi suspenda activitatea, masura fiind adoptata in contextul luptei pentru limitarea raspandirii Covid-19.

Rusii trimit armata in Italia. Planul lui Putin care poate rezolva criza fara precedent din Peninsula

Potrivit FT, armata rusa va trimite echipament si personal in Italia pentru a ajuta tara sa opreasca raspandirea noului coronavirus in teritoriu, Giuseppe Conte, premierul italian, i-a cerut ajutorul presedintelui rus, Vladimir Putin, in weekendul care a trecut. Rusii trimit armata in Italia. Planul lui Putin care poate rezolva criza fara precedent din Peninsula Sambata .

Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?

612 teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in cele 11 centre de testare din tara. in Romania au fost prelucrate pana astazi 11. 223 de teste de identificare a coronavirusului, dintre care 277 in unitati medicale private. Cum unele persoane au facut cate doua teste, numarul efectiv al celor testati ar putea fi mai mic.

Cum se descurca antreprenorii 5 to Go in criza coronavirus: Radu Savopol, fondatorul francizei, invitat online, luni 23 martie 2020, de la ora 14.00

Radu Savopol, fondatorul lantului de cafenele 5 to Go, va participa luni 23 martie 2020, de la ora 14. 00, la un interviu online realizat la distanta si va raspunde intrebarilor despre efectele crizei coronavirus asupra afacerilor si despre posibile solutii pentru traversarea starii de urgenta cauzate de pandemia Covid-19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )