Libnet.ro
UNICEF

14:45

Medicii rezidenti, chemati degeaba la DSP. Procedura de repartizare va avea loc online

Antena3 Antena3,
Medicii rezidenti, chemati degeaba la DSP. Procedura de repartizare va avea loc online

Medicii rezidenti veniti la DSP la solicitarea autoritatilor au facut cale intoarsa. Acestia au fost anuntati printr-un afis lipit pe usa sediului din Capitala ca nu este necesar sa se inscrie pe liste pentru a primi garzi in spitale. Asta pentru ca vor fi luati in evidenta pe baza datelor transmise de unitatile medicale cu care au incheiat contract de munca. continuă pe Antena3

Arafat face anuntul pentru toti medicii rezidenti. Ce trebuie sa faca acestia acum

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a anuntat ca medicii rezidenti dar si studentii si elevii care activeaza in regim de voluntariat vor fi redistribuiti, incepand de astazi, pentru a venit in ajutorul personalului medical din spitale si serviciile de urgenta. Anunt pentru toti medicii rezidenti Medicii rezidenti de la urgente, anestezie, terapie .

Medicii rezidenti vor fi redistribuiti in spitalele destinate combaterii coronavirusului

Medicii rezidenti din Romania vor fi redistribuiti, incepand de miercuri, 18 martie, in sprijinul pe.

Medicii rezidenti: Avem nevoie de masti, manusi, substante biocide si costume de protectie

Reprezentantii medicilor rezidenti din Romania solicita ministrului Sanatatii sa creasca masurile de protectie a personalul medical implicat in mobilizarea nationala impotriva COVID-19. Este nevoie de masti, manusi, de substante dezinfectante, substante biocide, si de costume de protectie. Un medic care nu are suficiente metode de protectie asigurate in interactiunea cu pacientul poate fi un vector de transmitere mult mai grav decat o persoana din populatia generala, a declarat, pentru RFI, dr. Ioan Mirea, presedintele Societatii Multidisciplinare a Medicilor Rezidenti.

Medicii rezidenti din Romania, semnal de alarma

Societatea Multidisciplinara a Medicilor Rezidenti SMMR) a transmis ministrului Sanatatii Victor Costache o solicitare pentru cresterea masurilor de protectie a personalul medical, inclusiv a medicilor rezidenti, implicati in mobilizarea nationala impotriva COVID-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )