Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medicul Adrian Marinescu: Prin comparatie cu altele, vaccinul impotriva Sars-Cov-2 are mai putine reactii adverse

B1 B1,
Medicul Adrian Marinescu: Prin comparatie cu altele, vaccinul impotriva Sars-Cov-2 are mai putine reactii adverse

Adrian Marinescu,medicla Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, sustine cavaccinul impotriva noului coronavirus are mai putine reactii adverse fata de alte. continuă pe B1

Persoanele din categoriile de risc ar trebui sa evite vizitele de Sarbatori. Medicul Adrian Marinescu recomanda si testarea pentru COVID-19, inainte de intalnirile cu familia (VIDEO)

Vineri seara, medicul Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Bals din Capitala a discutat despre vaccinul ce urmeaza sa soseasca in Romania, dar si despre eventualele masuri de precautie si preventie de.

Joe Biden primeste vaccinul impotriva COVID-19 saptamana viitoare. Mike Pence il va primi vineri

Presedintele-ales Joe Biden va primi vaccinul impotriva COVID-19 saptamana viitoare, au anuntat miercuri oficialii de tranzitie, in conditiile in care autoritatile din Statele Unite ale Americii incearca.

Medic de la Matei Bals rupe tacerea: De ce mai facem vaccinul anti-COVID-19 daca putem transmite in continuare virusul

Vaccinul anti-COVID-19 este considerat de multa lume salvarea planetei, insa noile descoperiri pun la indoiala acasta speranta. Medicul Adrian Marinescu, de la Matei Bals, a vorbit marti seara despre efectele vaccinului, dar si despre nedumeririle pe care au inceput sa le aiba cetatenii. Persoanele vaccinate pot raspandi in continuare virusul Medicul Adrian Marinescu a explicat .

Autoritatile se asteapta ca vaccinul impotriva COVID-19 produs BioNTech si Pfizer sa ajunga in Romania intre 26 si 31 decembrie. Prima transa simbolica va merge catre personalul medical din 10 spitale

Comitetul National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) are in vedere primireaserului dezvoltat de BioNTech si Pfizer intre 26 si31 decembrie 2020. Printr-un.

Agentia Europeana a Medicamentului va evalua vaccinul impotriva COVID-19 de la Moderna in 6 ianuarie

Agentia Europeana a Medicamentului a stabilit o sedinta extraordinara pentru data de 6 ianuarie, cu scopul de a evalua cererea de autorizare pentru introducerea pe piata a vaccinului impotriva COVID-19.

Vaccinul impotriva COVID-19 ar putea fi momentul de turnura in lupta cu pandemia. Ce strategii de vaccinare au elaborat alte tari

Marea Britanie este prima tara din lume care administreaza un vaccin impotriva COVID-19, iar Margaret Keenan, in varsta de 90 de ani, a scris istorie cand a primit doza. Bunica, originara din Enniskillen,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )