Libnet.ro
UNICEF

00:07

Medicul Adrian Streinu-Cercel, avertisment urias pentru romani: Toata lumea ar trebui sa poarte masca de dimineata si pana seara

Playtech Playtech,
Medicul Adrian Streinu-Cercel, avertisment urias pentru romani: Toata lumea ar trebui sa poarte masca de dimineata si pana seara

Romania se afla intr-o situatie disperata in urma numarului mare de imbolnaviri cu COVID-19. Doar in ultimele 24 de ore s-au inregistrat 1. 835 de persoane infectate, iar alti 54 au murit. Medicii sunt disperati, iar sistemul de sanatate pare ajuns la epuizare. Managerul Institutului Matei Bals trage un semnal de alarma cu privire la respectarea . continuă pe Playtech

Medicul Virgil Musta, avertisment de foc: Terapia Intensiva este plina. Suntem la pragul intre viata si moarte

In contextul in care numarul de imbolnaviri de COVID-19 creste alarmant de la zi la zi, medicii par sa ramana fara arme impotriva acestei infectari in masa. Singura solutie care ar putea sa aduca imbunatatiri in sistemul medical actual este preventia, implicit evitarea de a ne imbolnavi. Medicul Virgil Musta de la Timisoara trage un .

Ce se intampla cu majorarea pensiilor la cei cu venituri mici. Surprize neplacute pentru romani

Din pacate, romanii primesc noi vesti proaste. Anuntul oficialilor ii va intrista pe cei mai multi. Ce se va intampla cu majorarea pensiilor celor cu venituri mici si de ce repercursiuni se fac vazute? Suprize neplacute pentru varsnicii cu pensii mici Pensionarii cu venituri mici au parte de suprize neplacute. Acestia sunt in continuare dezavantajati .

Atentie, soferi. Amenzi de minimum 1300 de lei pentru romani. Ce patesc soferii in trafic din acest moment

Luna octombrie nu a venit doar cu peisaje superbe. Iarna si-a facut deja simtita prezenta in unele parti ale tarii. in acest caz, cum se procedeaza cu anvelopele de iarna: schimba soferii cauciucurile masinilor sau nu? Potrivit ordonantei, soferii sunt obligati sa aiba automobilele dotate cu anvelope de iarna atunci cand circula pe drumurile publice .

Atentie, soferi. Amenzi de cel putin 870 de lei pentru romani in trafic. Greseala care te costa scump

Daca sunteti soferi si ati fost opriti in trafic de un politist rutier, nu ar strica sa stiti ce drepturi aveti, dar si ce obligatii aveti atunci cand va apare in fata un om in uniforma. Toate acestea va scutesc de timp, un eventual abuz, dar si amenzi, in cazul de azi, de cel putin .

Alerta pentru romani. Valul doi al virusului vine din vest: Parisul, in alerta totala, iar Italia, in dezastru

Temerile autoritatilor privind al doilea val mondial al pandemiei s-au adeverit. in urma cu doua luni, un oficial german avertiza ca este deja aici, dupa ce tara sa raporta sute de noi imbolnaviri zilnic. Spania a devenit prima tara din Europa de Vest care a depasit 50. 000 de cazuri de COVID-19, Praga si Bratislava vor .

Adrian Nastase, veste proasta pentru PNL

Adrian Nastase a postat, vineri, pe blogul sau o analiza a alegerilor locale si a ceea ce urmeaza dupa acestea. Potrivit fostului premier, desi Klaus Iohannis a mobilizat o parte din votantii PNL prin atacurile sale impotriva partidelor de opozitie, nu a reusit sa diminueze suficient de mult scorul PSD.

Sofia Vicoveanca, mesaj emotionant pentru romani: Mi-e foarte greu sa cant si sa nu vad zambetul!

Sofia Vicoveanca a oferit mesaj de suflet pentru telespectatorii Antena3, la cateva zile dupa ce a implinit 61 de ani . de cantec. in buletin, nu ma uit, ca nu vreau sa imi stric ziua, ne-a marturisit artista, care nu si-a pierdut umorul in pandemie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )