Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce NU a fost arestat medicul Mihai Lucan? Motivarea respingerii cererii, facuta publica

B1 B1,
De ce NU a fost arestat medicul Mihai Lucan? Motivarea respingerii cererii, facuta publica

A fost facuta publica motivarea deciziei prin care judecatorul Monica Claudia Cipariu a respins pe 21 decembrie 2017 cererea DIICOT de arestare preventiva a medicului Mihai Lucan. Magistratul este de parere ca. continuă pe B1

Subiectele zilei:Cum l-a ajutat Emil Boc pe medicul Mihai Lucan sa castige 1 milion de euro din inchirierea clinicii private;Posibilul profil psiho-criminologic al pedofilului din lift; Cele mai bune tari in care sa faci afaceri in 2018. Pe ce loc se sit

Peste 10. 300 de cazuri de rujeola de la debutul epidemiei in Romania. Peste 10. 300 de cazuri de rujeola s-au inregistrat. Se planifica un nou capitol al relatiilor germano-turce. Judecand dupa dorintele exprimate de catre cei doi premieri.

Ministrul Florian Bodog, audiat ca martor in dosarul medicului Mihai Lucan

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a fost audiat in calitate de martor, joi seara, la DIICOT, in dosarul in care medicul Mihai Lucan este acuzat de delapidare, potrivit Agerpres .

Vlad Voiculescu, DEZVALUIRI INCENDIARE in dosarul medicului Mihai Lucan

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu sustine ca medicul Mihai Lucan avea informatori in minister, iar relatia cu ministrul Florian Bodog era una privilegiata. Mai mult, Voiculescu spune ca rdqu.

Noi acuzatii la adresa medicului Mihai Lucan. Ce a patit o familie operata de renumitul chirurg

Sotii Simona si Andrei Marian au fost operati de Mihai Lucan. Ambele interventii chirugicale ar fi fost urmate de complicatii, iar cei doi soti sustin ca vina i-ar apartine lui Mihai Lucan. in.

EXCLUSIV Cum l-a ajutat Emil Boc pe medicul Mihai Lucan sa castige 1 milion de euro din inchirierea clinicii private

Clinica privata a medicului Mihai Lucan, construita pe un teren al Primariei din centrul Clujului, este o afacere medicala cu un profit de circa 1 milion de euro pe an. Cu ajutorul primarului Emil Boc, Lukmed a devenit si o buna afacere imobiliara: clinica va castiga 1 milion de euro in urmatorii 10 ani dintr-un contract de inchiriere incheiat recent.

Cum l-a ajutat Emil Boc pe medicul Mihai Lucan sa castige un milion de euro din inchirierea clinicii private

Clinica privata a medicului Mihai Lucan, construita pe un teren al Primariei din centrul Clujului, este o afacere medicala cu un profit de circa 1 milion de euro pe an. Cu ajutorul primarului Emil Boc, Lukmed a devenit si o buna afacere imobiliara: clinica va castiga 1 milion de euro in urmatorii 10 ani dintr-un contract de inchiriere incheiat recent.

Fiul si ginerele lui Mihai Lucan, audiati timp de cateva ore la DIICOT

Ciprian Valerian Lucan si Mihai Sabin Magureanu, fiul, respectiv ginerele medicului Mihai Lucan, au fost audiati vineri de procurorii DIICOT timp de peste patru ore, scrie News. ro. Fiul si ginerele lui Lucan nu au vrut sa faca nicio declaratie la iesirea de la audieri, spunandu-le jurnalistilor sa se adreseze Biroului de presa al DIICOT. Ei au sustinut ca nu pot face declaratii intrucat este o ancheta in curs.

Fiul si ginerele medicului Mihai Lucan audiati la DIICOT

Ciprian Valerian Lucan si Mihai Sabin Magureanu, fiul, respectiv ginerele profesorului Mihai Lucan au fost audiati de procurorii DIICOT, astazi, timp de peste patru ore.

Bodog, dupa ce a fost audiat in dosarul medicului Mihai Lucan: Am fost citat ca martor. Voi sprijini, in masura competentelor de care dispun, aflarea adevarului in acest caz

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a scris, vineri, peFacebook, dupa ce joi a fost audiat de catre DIICOT, in dosarul medicului Mihai Lucan, ca a dat declaratii in calitate de martor si ca a raspuns favorabil demersurilor justitiei, continuand sa faca acelasi lucru de cate ori este solicitat. Acesta a subliniat ca va spirijini, in masura competentelor, aflarea adevarului.

Emanuel Ungureanu, denuntatorul medicului Mihai Lucan: Ministrul Sanatatii a fost vazut noaptea iesind din cladirea DIICOT

Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor si omul de la care a pornit dosarul doctorului Mihai Lucan, sustine ca a primit informatii conform carora ministrul Sanatatii a fost vazut noaptea iesind din cladirea DIICOT.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )