Libnet.ro
UNICEF

08:45

Bancile cauta solutii pentru romanii care nu isi pot plati ratele la timp

Adevărul Adevărul,
Bancile cauta solutii pentru romanii care nu isi pot plati ratele la timp

Bancilecauta solutiile tehnice individuale si legale pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor viabili, de la caz la caz, privind plata ratelor aferente creditelor aflate in derulare, au informat luni Asociatia Romana a Bancilor si Consiliul Patronatelor Bancare. continuă pe Adevărul

Noile masuri anuntate de autoritati au produs probleme pentru romanii care au vrut sa intre in tara

Noile masuri anuntate de autoritati au produs probleme pentru romanii care au vrut sa intre in tara. Dupa ore in sir de asteptare la vama, o parte dintre ei au fost trimisi spre casa cu autocarele cu care au venit. inainte insa, au semnat formulare prin care s-au angajat ca odata ajunsi in localitatea de domiciliu vor intra in izolare. Pentru ca ei provin din zona galbena a Europei, nu vor fi escortati de politie si nici nu e nevoie sa fie bagati in carantina. Abia dupa orele pranzului, haosul de intrarea in vama a inceput sa se diminueze.

Cati bani ofera Gabriela Firea pentru cei care isi pun imobilele la dispozitie pentru carantina. Ce le cere bucurestenilor

Numarul, din ce in ce, mai mare de persoane intrate in autoizolare la domiciliu, cel putin in Capitala, au determinat oficialii primariilor de sector si, implicit ai Primariei Generale sa ia anumite masuri, dar sa si ofere ajutor celor care se afla in aceasta situatie. Cati bani ofera Gabriela Firea pentru cei care isi pun .

Mesajul unei asistente pentru romanii care s-au intors din Italia de teama coronavirusului: Aveti un tupeu incredibil, o nesimtire fara margini

Asistenta medicala Catalina Nedelcu a scris un mesaj plin de nemultumire cu privire la romanii care s-au intors din Italia in tara.

Violeta Alexandru: Cautam solutii pentru angajatorii care isi trimit angajatii in somaj tehnic

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca Guvernul cauta solutii pentru angajatorii nevoiti sa-si trimita angajatii in somaj tehnic din cauza intreruperii temporare a activitatii.

Ministerul Afacerilor Externe, recomandari pentru romanii angajati in Italia

Ministerul Afacerilor Externe a emis o serie de recomandari pentru romanii care locuiesc in Italia.

Florin Citu, anuntul pentru toti romanii care au credite si afaceri. Scenariile care le-au fost pregatite in plina criza

Ministrul de Finante, Florin Citu, a facut declaratii prin care a explicat romanilor masurile pe care le va lua statul in urmatoarea perioada, pentru a putea trece cu bine de criza sanitara instaurata in tara. Ministrul a anuntat masurile care vor fi luate pentru protectia romanilor care au credite, dar si a celor care au .

Planul ministrului Finantelor ar putea ajuta semnificativ romanii care au rate

Romania are guvern, in sfarsit. Si ministrul Finantelor, acelasi ca in vechiul Guvern, a spus ca are un plan pentru romanii cu rate. Ce vrea sa obtina de la banci? Florin Citu,.

Aglomeratie la vama. Care sunt timpii de asteptare pentru cei care vor sa intre in Romania

Potrivit aplicatiei online de monitorizare a traficului la frontiere, de pe site-ul Politiei de Frontiera, romanii care se intorc in tara prin Punctul de Trecere a Frontierei PTF) Nadlac II, trebuie sa astepte cel putin 120 de minute pentru a putea trece, din cauza verificarilor sistematice care au loc. Aglomeratie la vama. Care sunt timpii .

Bulgaria, sub coronavirus : cinci ani de inchisoare pentru cei care incalca restrictiile sanitare

Bulgaria a luat masuri de inasprire a legislatiei care prevede de acum pedepse cu inchisoarea de pana la cinci ani impreuna cu amenzi mari pentru cei care incalca restrictiile sanitare impuse pentru a opri raspandirea noului coronavirus, relateaza AFP.

FOTO Traseul rutier prin care romanii care tranziteaza Ungaria se pot intoarce acasa: Puncte de frontiera si benzinarii care pot fi folosite

Ambasada Ungariei la Bucuresti a transmis traseele rutiere prin care este permisa tranzitarea Ungariei, statiile la care autovehiculele de orice tip pot fi alimentate, parcarile unde se poate stationa, precum si punctele de frontiera care pot fi utilizate de cetatenii sau transportatori care intra in Ungaria din alte state decat Italia sau care nu au tranzitat anterior Italia.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )