Libnet.ro
UNICEF

21:00

Sectorul din Capitala care plateste trei milioane de euro taxa de asteptare pentru deszapezire. Ce spune primaria

Adevărul Adevărul,
Sectorul din Capitala care plateste trei milioane de euro taxa de asteptare pentru deszapezire. Ce spune primaria

In Sectorul 2, primaria plateste 3 milioane de euro pentru deszapezire, chiar daca mai dureaza pana incepe iarna. continuă pe Adevărul

Un coleg al politistului din Capitala care a agresat o tanara, acuzat de marturie mincinoasa pentru ca ar fi incercat sa il acopere Agresiunea a avut loc chiar in masina institutiei

Politistul de 28 de ani din Capitala a agresat o tanara practicanta de la Scoala de Politie Campina chiar in masina institutiei. Un coleg al politistului ar fi incercat sa il acopere pe agresor si a fost pus sub acuzare pentru marturie mincinoasa, spun surse apropiate anchetei, relateaza Mediafax.

RECORD IMOBILIAR: Cum arata cel mai SCUMP apartament din Bucuresti, vandut cu 8 MILIOANE EURO! (GALERIE FOTO)

Un nou record de pret a fost atins pe piata imobiliara din Capitala. Cel mai scump apartament din Bucuresti se afla in noul complex rezidential din cartierul Floreasca, alcatuit din trei turnuri cu apartamente.

MedLife a luat un credit sindicalizat de 90 milioane euro, pentru noi achizitii

Sistemul Medical MedLife, unul din principalii actori din piata serviciilor medicale private din tara noas-tra, a semnat o facilitate de credit sindicalizat in valoare totala de 90 milioane de euro, care include modificarea si majorarea facilitatilor exis-tente cu suma de 24 milioane euro, fonduri ce vor fi folosite pentru dezvoltarea programului de achizitii, atat la nivel national, cat si international, a anuntat compania.

O persoana a murit, in fata sediului SRI din Capitala. Bataie cu bate si impuscaturi, in Piata Constitutiei

Bataie cu bate si impuscaturi, duminica seara, 29 septembrie, in Piata Constitutiei din Capitala, in fata Parlamentului si la cativa pasi de sediul SRI. Un barbat a murit, in timp ce altul a ajuns la spital, grav ranit. O persoana a murit, in fata sediului SRI din Capitala Cativa tineri s-au luat la bataie, duminica .

Trafic restrictionat pe Splaiul Unirii din Capitala din cauza unui incendiu de vegetatie

Traficul a fost restrictionat, la ora transmiterii stirii, pe Splaiul Unirii din Capitala, din cauza.

Primele imagini de la capturarea criminalului din Prahova, care a decapitat-o pe tanara de 17 ani

Criminalul din Prahova, care a decapitat-o pe iubita lui, oadolescentade 17 ani, a fost prins, potrivitIPJ. Este vorba despreLaurentiu Marin, in varstade 21 de ani. Acesta ar fi.

Surse: Criminalul din Prahova, care ar fi decapitat-o pe adolescenta de 17 ani, a fost prins

Criminalul din Prahova, care ar fi decapitat-o pe adolescenta de 17 ani, a fost prins. Este vorba despreLaurentiu Marin, in varstade 21 de ani. Stire in curs de.

Criminalul din Prahova, care a decapitat-o pe adolescenta de 17 ani, a fost prins

Criminalul din Prahova, care ar fi decapitat-o pe adolescenta de 17 ani, a fost prins. Este vorba despreLaurentiu Marin, in varstade 21 de ani. Stire in curs de.

Cine este tanarul din Prahova care si-a ucis iubita de 17 ani si a fugit. E cautat de Politie

Tanarul din Prahova care si-a ucis iubita de 17 ani este cautat, chiar si in aceste momente, de catre oamenii legii. Barbatul a comis fapta deosebit de grava si a fugit, la scurt timp, de la locul incidentului. Cine e tanarul din Prahova care si-a ucis iubita Politia efectueaza cercetari in seara de sambata, in .

I-au scos 500 de dinti din gura: care este explicatia pentru drama copilului de 7 ani

Un copil de sapte ani a trecut prin cea mai traumatizanta experienta din viata lui, dupa i-au fost scosi din gura peste 500 de dinti. in contextul in care te doare daca pierzi o masea, intelegi socul baiatului de sapte ani. Conform publicatiei New Indian Express, un caz foarte ciudat al unui baiat de doar .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )