Libnet.ro
UNICEF

14:00

Meghanomania a cuprins Marea Britanie:casa Paddy Power a suspendat pariurile, convinsa ca bebelusul Ducilor de Sussex s-a nascut deja

Adevărul Adevărul,
Meghanomania a cuprins Marea Britanie:casa Paddy Power a suspendat pariurile, convinsa ca bebelusul Ducilor de Sussex s-a nascut deja

Un adevarat val de meghanomanie a cuprins Regatul Unit al Marii Britanii in asteptarea venirii pe lume a bebelusului regal. Ba chiar casa Paddy Power a suspendat joi seara pariurile ce vizau data de nasterea a primului copil al Ducilor de Sussex, avansand ipoteza ca marele eveniment a avut loc deja. continuă pe Adevărul

Droguri descoperite in crevetii din Marea Britanie

Oamenii de stiinta din Marea Britanie au descoperit cocaina in toate mostrele de creveti testate intr-o zona rurala din estul Angliei. Au fost gasite, de asemena, urme de ketamina, populara ca drog recreational in Marea Britanie.

Autoturism cautat in Marea Britanie, depistat in Vama Portile de Fier I

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Portile de Fier I au depistat un cetatean roman, care conducea un autoturism marca Mercedes Benz, inmatriculat in Marea Britanie, in valoare de aproximativ 40. 000 de lei, cautat de autoritatile din Marea Britanie.

Romanii sunt pe primul loc la cererile pentru rezidenta permanenta in Marea Britanie, dupa Brexit

Brexitul a determinat un numar foarte mare de oameni stabiiti in Marea Britanie sa isi intocmeasca actele pentru rezidenta permanenta, odata ce Regatul Unit va iesi din UE,relateaza agentia Press.

DUPA BREXIT: Peste 600.000 de cetateni UE, romanii fiind cei mai numerosi, au aplicat pentru a ramane in Marea Britanie

Peste 600. 000 de cetateni UE au aplicat deja pentru a ramane in Marea Britanie dupa Brexit, conform cifrelor Ministerului de Interne. Dintre acestia, cei mai multi sunt romani - 37. 742, scrie The Guardian.

Peste 600.000 de cetateni UE, majoritatea romani, au aplicat pentru a ramane in Marea Britanie dupa Brexit

Peste 600. 000 de cetateni UE au aplicat deja pentru a ramane in Marea Britanie dupa Brexit, conform cifrelor Ministerului de Interne. Dintre acestia, cei mai multi sunt romani 37. 742, scrie The Guardian.

Scandal politic in Marea Britanie: Theresa May l-a demis pe ministrul Apararii (VIDEO)

Scandal politic in Marea Britanie. Secretarul Apararii, Gavin Williamson, a fost demis dupa o ancheta privind scurgerea de informatii de la Consiliul National de Securitate in ceea ce priveste cooperarea cu.

Alegeri europene 2019: in Marea Britanie, eurofilii sunt in ordine dispersata

Tabara eurofila abordeaza alegerile europene din Marea Britanie pe 23 mai) intr-o ordine dispersata, in timp ce, in fata lor, Partidul Brexit al lui Nigel Farage conduce in sondaje, atragand eurosceptici de toate felurile, potrivit La Libre, citat de Rador.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )