Libnet.ro
UNICEF

14:15

Mentalitatea de start-up, in viziunea unuia dintre cei mai abili antreprenori din lume. A fondat PayPal, a investit in Facebook si LinkedIn

Adevărul Adevărul,
Mentalitatea de start-up, in viziunea unuia dintre cei mai abili antreprenori din lume. A fondat PayPal, a investit in Facebook si LinkedIn

Antreprenor si investitor in companii din tehnologie, Peter Thiel si-a prezentat perspectiva asupra afacerilor aflate la inceput. continuă pe Adevărul

SOC in lumea fotbalului: Unul dintre cei mai buni atacanti, CONDAMNAT la iNCHISOARE, dupa ce i-a mutat falca din loc unui taximetrist (VIDEO)

Unul dintre cei mai importanti atacanti europeni a fost condamnat la inchisoare! Nicklas Bendtner 30 de ani), care evolueaza in prezent la Rosenborg, a primit o pedeapsa de 50 de zile de inchisoare, dupa un.

Unul dintre cei mai ravniti milionari din Romania a pus mana pe o bunaciune! Imagini inedite cu fostul sot al unei stiriste, cu copilul si iubita in parc

Fostul sot al unei cunoscute prezentatoare TV, unul dintre cei mai ravniti barbati din Romania, a pus mana pe o tanara bunaciune. La cativa ani de la divortul de stirista, timp in care ea s-a afisat.

INTERVIU Jon Kalman Stefansson, unul dintre cei mai cunoscuti scriitori contemporani: Ma gandesc ca, daca Dumnezeu exista, el trebuie sa fie poet

Scriitorul islandez Jon Kalman Stefansson este unul dintre cei mai cunoscuti si mai originali scriitori contemporani. in literatura, a inceput ca poet, insa implinirea ca scriitor si-a gasit-o pe taramul prozei in care si-a infipt sinele ajutandu-se de limbajul poetic.

Surse: Circa 10.000 de bugetari urmeaza sa fie concediati. Cei mai multi din ANAF, Parlament si de la ministere

Circa 10. 000 de bugetari ar urma sa fie disponibilizati la finele acestui an sau la inceputul lui 2019 pentru a se economisi bani la buget. Cei mai multi oameni ar urma sa plece din ANAF, de la Palatul.

Meseria de sofer de TIR, una dintre cele mai fascinante meserii din lume

Meseria de sofer de TIR este, fara indoiala, una dintre cele mai fascinante meserii din lume. Si una dintre cele mai grele. Zeci de mii de kilometri parcursi anual, drumuri grele, asteptari lungi, foarte multa.

VIDEO Marturia unuia dintre romnii care au imobilizat un atacator n Londra: 'Am vazut un romn plin de snge'

Mai multi romani au dat o mana de ajutor politiei londoneze si au imobilizat un individ care incepuse sa loveasca in stanga si-n dreapta cu un ciocan.

Marturia unuia dintre romanii care au imobilizat un atacator in Londra: L-am vazut plin de sange

Mai multi romani au dat o mana de ajutor politiei londoneze si au imobilizat un individ care incepuse sa loveasca in stanga si-n dreapta cu un ciocan. Barbatul de origine africana le-ar fi cerut o.

Romania - tara copiilor cu parintii in alta tara. in Suceava sunt cei mai multi copii care au ramas in grija altora. Cum ii afecteaza asta

Aproape 100. 000 de copii romani traiesc fara unul dintre parinti, efectele negative ale migratiei masive din ultimii ani lasand urme adanci asupra dezvoltarii emotionale si sociale a micutilor: sunt depresivi, dezinteresati de scoala si la risc sa consume droguri sau alcool de la varste fragede.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2639 seconds )