Libnet.ro
UNICEF

07:30

Merkel si Putin se intalnesc sa discute despre crizele din Orientul Mijlociu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Merkel si Putin se intalnesc sa discute despre crizele din Orientul Mijlociu

Cancelarul german Angela Merkel urmeaza sa se intalneasca, sambata, la Moscova, cu presedintele rus Vladimir Putin, in contextul amplificarii tensiunilor in Orientul Mijlociu si in alte regiuni, a anuntat, ieri, Guvernul german, relateaza The Associated Press, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Angela Merkel se intanleste cu Vladimir Putin pentru a discuta despre crizele din Orientul Mijlociu

Cancelarul german Angela Merkel se intalneste sambata, la Moscova, cu presedintele rus Vladimir Putin, in contextul amplificarii tensiunilor in Orientul Mijlociu si in alte regiuni, a anuntat luni Guvernul german, relateaza The Associated Press.

Traian Basescu, despre tensiunile din Orientul Mijlociu: Romania e aparata de o lovitura care ar putea veni din Iran. Scutul de la Deveselu ne protejeaza (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Romania este aparata de scutul de la Deveselu in cazul unui eventual atac venit din.

Angela Merkel, sambata, la Moscova pentru a discuta cu Vladimir Putin despre criza din Orientul Mijlociu

Cancelarul german, Angela Merkel, se va deplasa sambata, 11 ianuarie, in Rusia, unde va discuta criza din Orientul Mijlociu cu presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat luni serviciul de presa al liderului de la Moscova, citat de Reuters.

NATO se reuneste de urgenta. Situatia din Orientul Mijlociu pare sa se inrautateasca de la o ora la alta

Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, a convocat o reuniune de urgenta a Consiliului Nord-Atlantic pentru luni, in conditiile in care situatia din Orientul Mijlociu este tot mai tensionata, potrivit DPA ci.

Detalii neasteptate despre unul din criminalii din cartierul Dalas din Iasi

Ies la iveala tot felul de detalii neasteptate despre criminalii din cartierul Dalas din Iasi. Unul dintre ei era chiar nepotul victimei.

Uniunea Europeana si dosarul Iran. Ce a discutat seful diplomatiei comunitare cu omologul sau iranian, dupa escaladarea tensiunilor din Orientul Mijlociu

Josep Borell, noul sef al diplomatiei europene, l-a invitat pe omologul sau iranian, Mohammad Javad Zarif, la Bruxelles, in conditiile in care cei doi au discutat, in acest sfarsit de saptamana, despre.

Radu Tudor: NATO convoaca o reuniune de urgenta ca urmare a tensiunilor din Orientul Mijlociu

Intr-o postare pe blogul sau, jurnalistul Radu Tudor a expus motivele ce stau in spatele reuniunii de urgenta a NATO, sedinta ce are la baza evolutiile tensionate din ultima ora pe plan international.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )