Libnet.ro
UNICEF

08:15

Gigi Becali s-a testat pentru coronavirus: Am facut testul de doua ori

Antena3 Antena3,
Gigi Becali s-a testat pentru coronavirus: Am facut testul de doua ori

Gigi Becali s-a testat pentru coronavirus. Latifundiarul a recunoscut ca si-a facut testul de doua ori, dar a iesit negativ. continuă pe Antena3

A mers la spital si a refuzat testarea pentru coronavirus. Chirurgul din Arges a imbolnavit 23 de persoane

Un chirurg din Arges a mers bolnav la spital si a refuzat sa fie testat pentru coronavirus. Iar rezultatul este dramatic: 23 de persoane s-au imbolnavit.

Gigi Becali, dupa ce a fost oprit in trafic de politisti: Eu aveam declaratia, am glumit eu cu ei! - VIDEO

Gigi Becali a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre momentul in care a fost oprit de politisti si nu ar fi avut declaratia pe propria raspundere. Patronul FCSB a spus ca nu a facut decat sa glumeasca cu politistii si avea declaratia in care specificat ca drumul pe care il parcurge este unul in scop caritabil.

Gigi Becali, in prima linie, in noaptea de inviere: Voluntariat pe banii mei, da?

Gigi Becali este un sustinator entuziast la Bisericii Ortodoxe Romane si abia asteapta sa faca voluntariat in noaptea de inviere. Merg eu cu un preot, cu masina!, a explicat.

Gigi Becali, voluntar in noaptea de inviere. Mie nu imi e frica de virus!

Omul de afaceri Gigi Becali a anuntat ca va fi voluntar in noaptea de inviere si va imparti lumina credinciosilor. Finantatorul a declarat ca va face parte din delegatia care va lua Lumina de la aeroport si o va imparti bisericilor.

inca o tara pacalita: Marea Britanie a cumparat din China teste pentru coronavirus de 16 milioane de lire. Nu merg

Guvernantii britanici se dau de ceasul mortii sa recupereze 16 milioane de lire sterline, bani cu care au cumparat kit-uri de testare pentru coronavirus care s-au dovedit a fi ineficiente. Downing Street a achitat su.

Chirurgul infectat cu COVID-19 care a refuzat testarea si a luat contact cu sute de persoane. Nu a facut testul ca e incapatanat

Chirurgul Felix Sarboiu, de la Spitalul Judetean Arges, depistat pozitiv cu COVID-19, miercuri, 15 aprilie, a refuzat de doua ori sa fie testat. Prima oara a acceptat pe 6 aprilie sa faca un test rapid dupa multe insistente, iar pe 10 aprilie a refuzat sa fie supus unui test PCR care ar fi putut confirma infectarea. Medicul a intrat in contact cu sute de persoane.

Gigi Becali fenteaza restrictiile si de Paste: A explicat ce va face in Noaptea de inviere

Dupa ce s-a laudat ca se deplaseaza cu masina fara sa aiba la el vreo declaratie de propria raspundere, acum, omul de afaceri si-a expus strategia pentru acest weekend.

Gigi Becali va plange pentru romani: A explicat ce ne salveaza in fata coronavirusului

Dupa ce si-a promovat, intens, presupusele actele de caritate de cand s-a declansat pandemia, acum, odata cu apropierea Pastelui, patronul FCSB si-a schimbat discursul.

Biologul Dumitru Jardan, care lucreaza intr-un laborator de testare pentru coronavirus, explica genetica coronavirusului si imunitatea dobandita in urma infectiei

Biologul Dumitru Jardan isi petrece multe ore din zi intr-un costum etans, in laborator, unde realizeaza testarea moleculara tip RT-PCR pentru a identifica prezenta coronavirusului. Dureaza mult echiparea, iar in acele ore nu mananca, nu bea apa, are nevoie de concentrare maxima, pentru ca testarea sa fie realizata in conditii de maxima siguranta pentru el si pentru colegi. Dumitru Jardan este coordonator al laboratorului de Biologie Moleculara MedLife, doctor in stiinte medicale si explica genetica si biologia coronavirusului, cat dureaza imunitatea dobandita in urma infectiei si importanta imunitatii de grup.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )