Libnet.ro
UNICEF

11:45

Mesaj emotionant de la Nicolae, la doi ani de la moartea Regelui Mihai FOTO

Adevărul Adevărul,
Mesaj emotionant de la Nicolae, la doi ani de la moartea Regelui Mihai FOTO

Astazi se implinesc doi ani de la moartea regelui Mihai I al Romaniei, la varsta de 97 de ani. Fostul principe Nicolae a postat un mesaj insotit de cateva fotografii cu bunicul sau, cu ocazia acestui moment. continuă pe Adevărul

Nicolae al Romaniei, mesaj emotionant la doi ani de la decesul regelui Mihai I: Dragostea si dorul de bunici sunt unice

Nicolae al Romaniei a transmis un mesaj, joi, la implinirea a doi ani de la decesul regelui Mihai I, vorbind despre dragostea si dorul de bunici care sunt unice. Sa ne amintim cu drag de el mereu, a mai scris.

Conflictul din sanul Casei Regale mocneste si la 2 ani de la moartea Regelui Mihai. Cat de fezabila este impacarea cu Principele Nicolae

La doi ani de la moartea regelui Mihai I, istoricul Stelian Tanase este convins ca intre Casa Regala a Romaniei si principele Nicolae exista o ruptura care a inghetat, iar o posibila reconciliere intre cele doua parti este greu de realizat pe termen scurt si mediu.

Au trecut 2 ani de la moartea regelui Mihai. Ce va face in aceasta zi Casa Regala

Au trecut doi ani de la moartea Regelui Mihai I al Romaniei si ne amintim cu durere in suflet de Majestatea Sa si despre cat de mult a insemnat pentru Romania. Ce va face in aceasta zi Casa Regala, la 2 ani de la moartea regelui Mihai Astazi se implinesc 2 ani de cand Regele .

Moment penibil, la parastasul regelui Mihai. Printul Nicolae nu a fost primit. Cum a reactionat preotul

Mai sunt 3 zile pana pe 5 decembrie cand se implinesc doi ani de la moartea Altetei Sale Regale, Regele Mihai. Parastasul a avut loc pe 24 noiembrie la Curtea de Arges, unde familia regala s-a recules la mormant. La procesiune a participat si Principele Nicolae. Moment penibil, la parastasul regelui Mihai. Se pare ca .

Editiadedimineata.ro: Doi ani fara Majestatea Sa, Regele Mihai I, ultimul monarh al Romaniei. Nu v-am uitat niciodata si va iubesc din toata inima

Astazi se implinesc doi ani de la moartea Regelui Mihai I. Cel ce avea sa fie, ultimul monarh al Romaniei s-a stins din viata la varsta de 96, la locuinta sa din Aubonne, un oras din Elvetia. Se implinesc doi ani de cand cel care a fost garantul unei lumi a loialitatii, a candoarei, a bunul simt si a dragostei fata de tara nu mai exista.

Principele Nicolae nu a fost invitat la masa pentru parastasul Regelui Mihai

Pe 5 decembrie se implinesc doi ani de la trecerea in nefiinta a Regelui Mihai, slujba de parastas p.

Fiul lui Cristi Borcea a implinit 22 de ani. Mihaela Borcea, mesaj emotionant pentru Patrick

Fiul lui Cristi Borcea a implinit 22 de ani, iar parintii lui i-au pregatit o surpriza de ziua lui. Patrick a primit un tort urias, pe care au fost asezate artificii si lumanari. Mihaela Borcea l-a fotografiat, a postat poza pe Instagram si i-a urat La multi ani! Fiul lui Cristi Borcea a implinit 22 .

VIDEO O reclama de Craciun realizata cu 100 de euro a emotionat internautii. Cum a transmis un copil de doi ani un mesaj puternic: M-a facut sa plang

Cu un buget de doar 110 euro, un antreprenor a realizat o reclama emotionanta de Craciun, ce il are ca protagonist chiar pe fiul in varsta de doi ani al barbatului. Campania inedita, sub sloganul Fii copil Craciunul acesta!, a fost gandita pentru a incuraja oamenii sa mearga la cumparaturi si in magazinele locale.

Liga 1: Mihai Vodut (Chindia Targoviste), suspendat doi ani dupa ce a jucat la pariuri

Comisia de Disciplina si Etica a Federatiei Romane de Fotbal a decis luni, 2 decembrie, ca Mihai Vodut 25 de ani), acum jucator la Chindia Targoviste, sa fie suspendat doi ani si amendat cu 300. 000 de lei ca urmare a scandalului legat de pariuri.

O fosta concurenta Bravo, ai Stil si-a schimbat viata radical. A ajuns prezentatoare TV, la doi ani dupa participarea la Kanal D

Viata unei foste concurente de la Bravo, ai Stil s-a schimbat radical dupa experienta de la Kanal D. Dupa ce pentru o perioada a fost reporter, a ajuns sa prezinte propria emisiune. Andreea Stavroiu va fi gazda emisiunii ROventura, alaturi de George Mihai. Andreea Stavroiu, fosta concurenta la Bravo, ai Stil, a ajuns prezentatoare TV .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )