Libnet.ro
UNICEF

19:45

Nicolae al Romaniei, mesaj emotionant la doi ani de la decesul regelui Mihai I: Dragostea si dorul de bunici sunt unice

Antena3 Antena3,
Nicolae al Romaniei, mesaj emotionant la doi ani de la decesul regelui Mihai I: Dragostea si dorul de bunici sunt unice

Nicolae al Romaniei a transmis un mesaj, joi, la implinirea a doi ani de la decesul regelui Mihai I, vorbind despre dragostea si dorul de bunici care sunt unice. Sa ne amintim cu drag de el mereu, a mai scris. continuă pe Antena3

Mesaj emotionant de la Nicolae, la doi ani de la moartea Regelui Mihai FOTO

Astazi se implinesc doi ani de la moartea regelui Mihai I al Romaniei, la varsta de 97 de ani. Fostul principe Nicolae a postat un mesaj insotit de cateva fotografii cu bunicul sau, cu ocazia acestui moment.

Editiadedimineata.ro: Doi ani fara Majestatea Sa, Regele Mihai I, ultimul monarh al Romaniei. Nu v-am uitat niciodata si va iubesc din toata inima

Astazi se implinesc doi ani de la moartea Regelui Mihai I. Cel ce avea sa fie, ultimul monarh al Romaniei s-a stins din viata la varsta de 96, la locuinta sa din Aubonne, un oras din Elvetia. Se implinesc doi ani de cand cel care a fost garantul unei lumi a loialitatii, a candoarei, a bunul simt si a dragostei fata de tara nu mai exista.

Fiul lui Cristi Borcea a implinit 22 de ani. Mihaela Borcea, mesaj emotionant pentru Patrick

Fiul lui Cristi Borcea a implinit 22 de ani, iar parintii lui i-au pregatit o surpriza de ziua lui. Patrick a primit un tort urias, pe care au fost asezate artificii si lumanari. Mihaela Borcea l-a fotografiat, a postat poza pe Instagram si i-a urat La multi ani! Fiul lui Cristi Borcea a implinit 22 .

VIDEO O reclama de Craciun realizata cu 100 de euro a emotionat internautii. Cum a transmis un copil de doi ani un mesaj puternic: M-a facut sa plang

Cu un buget de doar 110 euro, un antreprenor a realizat o reclama emotionanta de Craciun, ce il are ca protagonist chiar pe fiul in varsta de doi ani al barbatului. Campania inedita, sub sloganul Fii copil Craciunul acesta!, a fost gandita pentru a incuraja oamenii sa mearga la cumparaturi si in magazinele locale.

Sute de fete si femei, vandute pe post de sotii in ultimii doi ani pentru zeci de mii de dolari. Autoritatile au sistat in mod deliberat o ancheta

Un numar de 629 de fete si femei din Pakistan au fost vandute pe post de sotii barbatilor din China doar in ultimii doi ani, se arata in concluziile unei anchete a autoritatilor pakistaneze, citate de Al.

Un copil de doi ani a murit intr-un incendiu, desi fusese scos la timp de parinti din casa cuprinsa de flacari. Motivul cutremurator pentru care cel mic s-a intors din drum!

Un copil de doi ani a murit in chinuri groaznice dupa ce a intrat in casa cuprinsa de flacari pentru a-si salva cainele. Loki Sharp, in varsta de aproape doi ani, a fost scos in siguranta din casa.

O fosta concurenta Bravo, ai Stil si-a schimbat viata radical. A ajuns prezentatoare TV, la doi ani dupa participarea la Kanal D

Viata unei foste concurente de la Bravo, ai Stil s-a schimbat radical dupa experienta de la Kanal D. Dupa ce pentru o perioada a fost reporter, a ajuns sa prezinte propria emisiune. Andreea Stavroiu va fi gazda emisiunii ROventura, alaturi de George Mihai. Andreea Stavroiu, fosta concurenta la Bravo, ai Stil, a ajuns prezentatoare TV .

Un fotbalist roman a fost suspendat doi ani pentru ca a jucat la pariuri. Paria inclusiv pe meciurile echipei sale

Atacantul Mihai Vodut a fost suspendat doi ani din orice activitate legata de fotbal dupa ce a fost gasit vinovat ca a jucat la pariuri, a anuntat, luni, Comisia de Disciplina si Etica a Federatiei Romane de.

Cum a reactionat unul din fii Ilenei Ciuculete, dupa ce s-a aflat ca a murit Cornel Gales. Se judecau de doi ani

Dupa cum stiti deja, fostul sot al celebrei cantarete de muzica populara, Ileana Ciuculete, a decedat intr-un accident de autoturism in Spania. Nici reactiile familiei solistei nu au incetat sa apara. Cum a reactionat unul din fii Ilenei Ciuculete, dupa ce s-a aflat ca a murit Cornel Gales. La scurt timp dupa aflarea stirii despre .

Un titular din Liga 1 a primit o suspendare de doi ani dupa ce s-a dovedit ca a jucat la pariuri

Federatia Romana de Fotbal a dictat o sanctiune record in cazul unui jucator titular din Liga 1, impatimit al pariurilor sportive: doi ani de suspendare si 300. 000 lei amenda.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )