Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajele ASCUNSE pe cea mai utilizata bancnota din LUME. Simbolurile Francmasoneriei, pe dolarii americani

Antena3 Antena3,
Mesajele ASCUNSE pe cea mai utilizata bancnota din LUME. Simbolurile Francmasoneriei, pe dolarii americani

De la francmasonerie la numerologie, marcajele de pe bancota de un dolar au avut nenumarate interpretari de-a lungul timpului. Business Insider explica ce reprezinta de fapt simbolurile de pe cel mai cunoscut . continuă pe Antena3

Cea mai scumpa miere din lume costa aproape cat o masina

La un pret de 5000 de euro/kg, mierea fermecata din Turcia este cea mai scumpa din lume. Ea este extrasa dintr-o pestera, la o adancime de 1800 m, situata in valea Saricayir, din nord-estul tarii. Gunay.

VIDEOSTORY Cum se scrie Cel mai frumos roman din lume la Unteatru

Va asteptam la teatru si la Unteatru pentru ca aici este unul dintre. nu singurele, dar cumva locuri unde se mai face teatru de calitate. Sunt tot felul de spatii independente unde merg oamenii sa faca teatru ca sa castige bani. In locul asta noi venim sa facem teatru - este invitatia lansata de actrita Nicoleta Lefter, care joaca alaturi de Ionut Grama in Cel mai frumos roman din lume, una dintre cele mai noi premiere ale Teatrului Unteatru.

Iran. Cea mai grea iarna din ultimii 50 de ani a adus un strat de zapada de peste 2 metri si un ger de -19 grade

Cea mai grea iarna din ultimii 50 de ani a acoperit nordul Iranului cu un strat gros de zapada, lasand intreaga regiune in bezna, cu sute de mii de locuitori ramasi blocati de nameti. Furtuna de zapada.

Cea mai geroasa noapte din aceasta iarna: minus 25,3 grade Celsius la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, in noaptea de duminica spre luni, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 25,3 grade Celsius, scrie Mediafax .

Cea mai scazuta temperatura din tara in aceasta iarna, de -25,3 grade Celsius, inregistrata la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, in noaptea de duminica spre luni, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 25,3 grade Celsius. in ultimele 12 ore, cel mai geros interval a fost.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna: minus 25,3 grade, la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna la nivel national s-a inregistrat in noaptea de duminica spre luni, la Miercurea Ciuc, unde termometrele au aratat minus 25,3 grade Celsius, informeaza.

Cea mai scazuta temperatura din acest an: minus 26 de grade Cesius a Miercurea Ciuc.

O temperatura de minus 26 de grade Celsius s-a inregistrat, marti dimineata, la Miercurea Ciuc si Joseni, in judetul Harghita, unde pentru a treia zi consecutiv se inregistreaza cele mai scazute temperaturi din tara din aceasta iarna, conform Mediafax. Potrivit meteorologului Lado Gabriella de la Statia meteorologica din Miercurea Ciuc, temperatura a coborat, in cursul noptii de luni spre marti, in jurul orei 01. 30, la minus 26 de grade Celsius si s-a mentinut la aproximativ aceeasi valoare .

Cea mai scazuta temperatura din acest an, de -26 de grade, inregistrata la Miercurea Ciuc

O temperatura de -26 de grade Celsius s-a inregistrat, marti dimineata, la Miercurea Ciuc si Joseni, in judetul Harghita. in aceasta zona se inregistreaza pentru a treia zi consecutiv cele mai scazute.

Dolarul a avut,in ianuarie, cea mai buna evolutie din ultimele opt luni

Moneda americana a inregistrat, in ianuarie, pe pietele externe, cel mai important castig lunar din mai 2013 pana in prezent, fata de un cos alcatuit din alte valute majore, in conditiile in care declinul valutelor din tarile emergente i-a determinat pe investitori sa caute plasamente relativ sigure sau considerate refugiu.

FOTO Vrea sa intre in Cartea Recordurilor drept cea mai tatuata femeie din lume, dar nu se poate bucura de operele de arta de pe trup

O doamna respectabila, in varsta de 52 de ani, si-a facut un scop din dorinta de a figura in Cartea Recordurilor ca cea mai tatuata femeie din lume. in ultimii trei ani, Fran Atkinson a petrecut nu mai putin de 416 ore pe scaunul unui artist tatuator care poate alege dupa bunul plac modelele trasate pe pielea clientei fidele. Trist este ca femeia nu poate sa-si admire costumul , asa cum isi alinta tatuajele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )