Libnet.ro
UNICEF

14:15

Mesajul Andreei Raicu pentru cei care o acuza ca mama ei a primit bani sa spuna ca este infectata cu noul coronavirus

B1 B1,
Mesajul Andreei Raicu pentru cei care o acuza ca mama ei a primit bani sa spuna ca este infectata cu noul coronavirus

Andreea Raicu a anuntat in urma cu doua zile, pe retelele sociale, ca mama ei s-a infectat cu noul coronavirus. Ea a fost internata pentru trei saptamani la Institutul Matei Bals din capitala, asa cum a. continuă pe B1

Lista tarilor din zona galbena Cei care vin in Romania din aceste state intra in carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat marti seara lista tarilor cu risc epidemiologic, pe aceasta regasindu-se Belgia, Olanda, Spania, Franta, Marea Britanie sau SUA. Cei care sosesc in Romania din aceste state trebuie sa intre in carantina.

Politia Capitalei: Aproape 70 de apeluri in ultimele 48 de ore la linia telefonica unde pot fi reclamati cei care nu poarta masca in baza acestora au fost date 10 amenzi

Peste 1. 200 de amenzi in valoare de aproape 428. 000 de lei au fost date de politisti sambata si duminica in Bucuresti, pentru nerespectarea masurilor anti-COVID. Potrivit Politiei Capitalei, au fost facute controale in peste 1. 780 de piete, targuri, magazine, terase, mijloace de transport in comun, fiind legitimate aproximativ 4. 200 de persoane. De asemenea, Politia spune ca a dat 10 amenzi in baza sesizarilor facute la linia telefonica unde pot fi reclamati cei care nu poarta masca, in ultimele 48 de ore in Capitala fiind inregistrate la aceasta linie aproape 70 de apeluri.

Ce a facut clientul unui restaurant pentru angajatii care au lucrat in pandemie. Ospatarii credeau ca nu vad bine

Pandemia de coronavirus a afectat grav industria ospitalitatii, multe restaurante inchizandu-si usile pentru totdeauna. Din fericire, sunt si situatii in care clientii tin cont de problemele proprietarilor, dar si a angajatilor care risca sa ramana fara locuri de munca. Gestul unui client de restaurant face inconjurul lumii Restrictiile impuse de autoritati si lipsa clientilor au .

Mama Andreei Raicu a fost diagnosticata cu COVID-19. Vedeta de televiziune a anuntat cum s-a vindecat

Vedeta de televiziune a dezvaluit, in mediul online, ca mama ei a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus si internata in spital, in urma cu trei saptamani. Bruneta a postat anuntul pe contul personal.

Mesajul cadrelor medicale pentru calarasenii care ii critica: Ne cerem scuze pentru ca suntem oameni, ne-ar fi placut sa fim roboti

Reprezentantii Spitalului Judetean de Urgenta Calarasi atrag atentia printr-o postare pe pagina de socializare a institutiei asupra eforturilor care se fac in aceasta situatie critica de a asigura asistenta medicala pentru toti bolanvii.

Vestea momentului pentru toti cei care au card bancar. Schimbarea incredibila la care romanii trebuie sa fie atenti

Obiceiurile consumatorilor germani si nu numai se schimba. Tranzactiile cu cardul bancar le vor depasi in 2020 pentru prima data pe cele cu numerar. Pandemia de coronavirus a accelerat.

ORBAN: Cei care nu au simptome pot sa li se faca evaluarea starii de sanatate fara sa se deplaseze pana la spital

Premierul Ludovic Orban a afirmat, luni, ca persoanele infectate cu noul coronavirus care nu au simptome ar putea sa nu mai vina la spital pentru a le fi evaluata starea de sanatate, dar daca acestia vor dori sa vina la unitatea medicala si sa se trateze acolo, o pot face, conform news. ro.

Toti cei care au cont bancar trebuie sa afle urgent: asa ceva te salveaza in relatia cu banca

Odata cu drepturile pe care le are un client al unei banci, acesta are si anumite obligatii, pe care, uneori, uita sa si le indeplineasca. Exista cateva obligatii pe care clientul.

Facebook a anuntat o donatie imensa pentru centrul care a creat computerul modern

Bletchley Park a fost locul in care Alan Turing si o echipa de hackeridin Al Doilea Razboi Mondial au spart masinaria Enigma a Germaniei si au ajutat la salvarea lumii de tirania nazista.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2693 seconds )