Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deputatul Bogdan Diaconu, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis:Va solicit retragerea de urgenta a decoratiei detinute de Laszlo Tokes

Adevărul Adevărul,
Deputatul Bogdan Diaconu, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis:Va solicit retragerea de urgenta a decoratiei detinute de Laszlo Tokes

Deputatul independent Bogdan Diaconu, presedintele Partidului Romania Unita, i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis, in care ii cerut sa ii retraga decoratia lui Laszlo Tokes. continuă pe Adevărul

Europarlamentarul Siegfried Muresan a trimis o scrisoare ziarului polonez Gazeta Wyborcza, care a scris despre Klaus Iohannis ca trebuie sa curete harababura lasata de predecesorul sau prorus, Traian Basescu

Europarlamentarul Siegfried Muresan PMP) a trimis o scrisoare conducerii ziarului polonez Gazeta Wyborcza, cotidian care a realizat un interviu cu presedintele Klaus Iohannis, in timpul recentei sale vizite la Varsovia, interviu publicat pe 12 martie. In deschiderea interviului, jurnalistii polonezi afirmau ca actualul sef al statului trebuie sa curete harababura lasata de predecesorul sau prorus, Traian Basescu.

Marian Vanghelie: Tin legatura cu Klaus Iohannis prin Rares Bogdan. Ce spune jurnalistul despre acuzatii

Marian Vanghelie a fost interceptat de procurorii DNA in timp ce ii spunea unei persoane apropiate ca poate interveni la Klaus Iohannis prin intermediul realizatorului tv Rares Bogdan. Rares Bogdan a declarat, .

Corespondenta de la Varsovia. Klaus Iohannis se intalneste astazi cu omologul sau polonez, Bronislaw Komorowski

Presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o vizita de doua zile in Polonia. Pe agenda de lucru, seful statului are stabilite intalniri cu omologul sau polonez, Bronislaw Komorowski, cu presedintele Seimului, Radoslaw Sikorski, si cu presedintele Senatului, Bogdan Burusewicz.

Care este programul lui Klaus Iohannis in Polonia

Presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o vizita oficiala in Polonia, joi si vineri, unde se va intalni cu omologul sau, Bronislaw Komorowski, presedintele maresalul) Senatului Republicii Polone, domnul Bogdan Borusewicz si cu Primul-ministru al Republicii Polone, Ewa Kopacz.

Klaus Iohannis cere revocarea din functie a ministrului de Finante: M-as fi asteptat ca Darius Valcov sa demisioneze

Presedintele Klaus Iohannis cere revocarea lui Darius Valcov de la conducerea ministerului de Finante, dupa ce in cazul acestuia a a fost declansata urmarirea penala pentru trafic de influenta. Klaus Iohannis.

VIDEO Klaus Iohannis ii cere premierului Victor Ponta sa il revoce din functie pe Darius Valcov, dar nu il suspenda pe ministrul urmarit penal

Presedintele Klaus Iohannis ii cere premierului Victor Ponta sa il revoce din functie pe ministrul Finantelor, Darius Valcov, fata de care DNA a demarat procedura de incepere a urmaririi penale, insa nu recurge la prevederea legala care ii permite sa suspende un ministru aflat in aceasta situatie. Iohannis adauga ca s-ar fi asteptat ca ministrul sa demisioneze din functie in conditiile date, pe motiv ca ca afecteaza activitatea si credibilitatea guvernului.

Vizita extrem de importanta pentru Romania a presedintelui Klaus Iohannis. Astazi se va intalni cu presedintele Poloniei, la Varsovia

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni astazi cu omologul sau polonez, la Varsovia, la invitatia presedintelui polonez. inainte de plecarea de pe aeroportul Henri Coanda, Iohannis a declarat ca va discuta.

Klaus Iohannis: Coruptia de care se pot face vinovati demnitarii nu compromit numai persoanele in cauza, ci si clasa politica in general si credibilitatea institutiilor statului. Nimeni nu este mai presus de lege, iar oamenii politici au o dubla responsa

Presedintele Klaus Iohannis arata, intr-o postare pe Facebook, ca diferitele forme de coruptie de care se pot face vinovati demnitarii nu compromit numai persoanele in cauza, ci clasa politica in general dar si credibilitatea institutiilor statului. Seful statului face referire atat la cazul Borbely, pe care il descrie drept sfidarea justitiei in Parlament, dar si la Darius Valcov.

Klaus Iohannis: Faptele de coruptie compromit clasa politica in general si credibilitatea institutiilor statului in ochii cetatenilor (FOTO)

La scurt timp dupa ce a cerut revocarea din functie a ministrului de Finante, Darius Valcov, presedintele Klaus Iohannis a atreas atentia, printr-un mesaj postat un mesaj Facebook, ca faptele de coruptie ale.

Klaus Iohannis i-a cerut lui Victor Ponta sa-l demita pe Darius Valcov

Presedintele Klaus Iohannis ii solicita premierului Victor Ponta sa il revoce din functia de ministru al Finantelor pe Darius Valcov. Presedintele a mentionat ca s-ar fi asteptat ca Valcov sa demisioneze,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )