Libnet.ro
UNICEF

07:15

Mesajul lui Florin Calinescu pentru Liviu Dragnea: in urma ta, ramane cea mai jegoasa adunare de partid

Playtech Playtech,
Mesajul lui Florin Calinescu pentru Liviu Dragnea: in urma ta, ramane cea mai jegoasa adunare de partid

Florin Calinescu i-a transmis un mesaj lui Liviu Dragnea, dupa ce fostul sef PSD a fost condamnat la inchisoare. Actorul, in stilul sau caracteristic si inconfundabil, i-a adresat cateva cuvinte de incurajare, avand in vedere ca va sta o perioada dupa gratii. Florin Calinescu face parte dintre putinii artisti si persoane publice care are curajul [] . continuă pe Playtech

Cat costa o zi de detentie pentru Liviu Dragnea: costurile de intretinere, asigurate din bani publici

Costurile de intretinere ale unui detinut sunt asigurate din bani publici. Asta inseamna ca si Liviu Dragnea traieste in penitenciar pe banii contribuabililor romani. Cei care sunt trimisi in spatele gratiilor au parte de trei mese pe zi, iar o zi de detentie costa, in multe cazuri, mai mult decat ar cheltui un om cu [] .

Sindicalistii din penitenciare, scrisoare-soc pentru Liviu Dragnea. Amenintari la adresa liderului PSD

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor a formulat o scrisoare socanta pentru Liviu Dragnea, care a fost incarcerat la penitenciarul Rahova dupa ce a fost condamnat luni de Instanta.

Digi 24 - Florin Negrutiu: Dictatorul Liviu Dragnea s-a dus ca prostul la Rahova

Jurnalistul Digi24 Florin Negrutiu face o analiza la cald a situatiei lui Liviu Dragnea, intr-un material publicat pe site-ul de opinii republica. ro, in care incearca sa raspunda la o parte dintre intrebarile momentului: Cum a ajuns liderul PSD aici?; Care e atitudinea lui fata de aceasta condamnare?; Regreta el oare ca ne-a furat tuturor doi ani si jumatate din viata?.

Zi decisiva pentru Liviu Dragnea: liderul PSD afla daca va merge la inchisoare in dosarul angajarilor fictive

Dupa esecul rasunator inregistrat la alegerile europarlamentare, liderul PSD, Liviu Dragnea, are din nou emotii. De aceasta data, e vorba de dosarul angajarilor fictive, in care magistratii iCCJ sunt asteptati sa pronunte sentinta definitiva. Liderul PSD, Liviu Dragnea, afla luni, 27 mai, daca va fi condamnat sau achitat in dosarul angajarilor fictive de la Protectia [] .

ZI DECISIVA pentru Liviu Dragnea: Curtea Suprema, asteptata sa dea sentinta in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman

Zi decisiva in cazul lui Liviu Dragnea. Curtea Suprema este asteptata luni sa dea sentinta in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman. O sentinta care va fi data sub presiune, dupa.

Cat de repede se va lepada Viorica Dancila de mostenirea lasata in PSD de Liviu Dragnea: Justitia, nationalizarea Pilonului 2 si gazele din Marea Neagra

Condamnarea lui Liviu Dragnea deschide pentru PSD o paleta intreaga de provocari. inainte de toate, social-democratii trebuie sa inceapa sa achite nota groasa de plata pe care Liviu Dragnea a lasat-o in urma lui.

PSD A PIERDUT ALEGERILE SI A RAMAS FARA PRESEDINTE Liviu Dragnea, condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, pentru instigare la abuz in serviciu in dosarul angajarilor ficitive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului a judetului Teleorman. Condamnarea definitiva a lui Liviu Dragnea lasa practic vacante functiile de presedinte al Partidului Social Democrat si presedinte al Camerei Deputatilor. in cazul sefiei PSD, interimatul ar urma sa fie exercitat, pana la Congres, de actualul presedinte executiv, premierul Viorica Dancila.

Ana Gomes: Toti cei care l-au sprijinit pe Liviu Dragnea trebuie sa demisioneze!

Liderii PSD care l-au aparat pe Liviu Dragnea ar trebui sa suporte consecintele si, daca au o urma de decenta, ar trebui sa-si dea demisia, pentru ca au patat numele acestui partid, dar si al familiei.

SONDAJ. Cine ar trebui sa fie urmatorul presedinte al PSD in locul lui Liviu Dragnea?

Liviu Dragnea lasa scaunul de presedinte al PSD vacant dupa ce a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive. in urma sa, in randurile social-democratilor a inceput.

Un psiholog l-a vizitat pe Liviu Dragnea in inchisoare. De ce sta singur in celula

Liviu Dragnea se afla deja de 2 zile in inchisoare. Desi trebuia sa fie plasat in celula cu inca un detinut, pentru a preveni gandurile negre, fostul lider al PSD sta singur in celula si are conditii VIP. in prima zi de detentie a fost vizitat de avocata lui, dar si de un psiholog. Liviu [] .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )