Libnet.ro
UNICEF

21:15

Simona Halep suparata pe organizatorii de la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Simona Halep suparata pe organizatorii de la Australian Open

Eliminata in semifinale de Garbine Muguruza dupa un meci de doua seturi si putin peste doua ore, Simona Halep considera ca organizatorii ar fi trebuit sa inchida acoperisul arenei centrale Rod Laver. continuă pe Online Sport

Simona Halep, in sferturile Australian Open

Simona Halep isi continua parcursul imaculat de la Melbourne, dupa victoria obtinuta in fata belgi.

Simona Halep, in semifinalele Australian Open. Cum a reactionat dupa victoria cu Anett Kontaveit

Simona Halep Anett Kontaveit Live Video in sferturile de finala la Australian Open. Duelul dintre cele doua sportive este programat in noaptea de marti spre miercuri, de la ora 2:00 si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport si Eurosport, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Va .

Simona Halep rateaza calificarea in finala de la Australian Open: Romanca, invinsa in doua seturi de Garbine Muguruza

Simona Halep a pierdut semifinala de la Australian Open, in fata impotriva Garbinei Muguruza. Sportiva din Spania s-a impus, in semifinala,in doua seturi, cu scorul de 7-6, 7-5. Confruntarea de.

Dan Negru, in ziua eliminarii Simonei Halep de la Australian Open: Noi inca nu faceam Rascoala din 1907!

In ziua in care Simona Halep, numarul trei mondial, a disputat meciul din semifinalele turneului Australian Open, Dan Negru sesizeaza pe Facebook o realitate stiuta de putini romani, insa care spune multe despre societatea noastra.

Decizie-soc, dupa eliminarea de la Australian Open: Simona Halep ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff

Simona Halep a parasit Australian Open in faza semifinalelor, dupa eliminare aparand vestea ca ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff-ul sau.

Decizie radicala, aflata dupa eliminarea de la Australian Open: Simona Halep ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff

Simona Halep a parasit Australian Open in faza semifinalelor, dupa eliminare aparand vestea ca ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff-ul sau.

Tensiune maxima pentru Simona Halep in semifinala pierduta la Australian Open: Si-a distrus racheta intr-o izbucnire nervoasa(FOTO, VIDEO)

Sfarsit de drum pentru Simona Halep la Australian Open. Romanca a fost invinsa de iberica Garbine Muguruza la capatul unui meci electrizant, care a durat mai bine de doua ore. Halep a pierdut cu scorul de 7-6,7-5.

Simona Halep impresioneaza la Australian Open: I-as acorda o nota aproape de 10

Calificarea Simonei Halep in sferturile de finala de la Australian Open i-a adus o serie de laude de la oameni din lumea tenisului.

Simona Halep, criza de nervi dupa ce a fost eliminata de la Australian Open. Si-a distrus racheta

Simona Halep a facut o criza de nervi, dupa ce a fost eliminata de la Australian Open. Sportiva si-a distrus racheta cu care a jucat si a reactionat in mod agresiv, ca niciodata pana acum. Furia Simonei Halep a fost resimtita odata cu acest gest, iar imaginile au devenit virale, la scurt timp dupa ce .

Simona Halep, victorie in 53 de minute pentru calificarea in semifinale la Australian Open. Semifinala cu Muguruza

Pentru a doua oara in cariera Simona Halep va juca in semifinale la Australian Open si dupa evolutia din meciul cu Anett Kontaveit, una entuziasmanta, putem spera la o noua finala si, de ce nu, la un nou titlu de Grand Slam. Ea va juca in semifinale joi dimineata, de la ora 6:30, contra Garbinei Muguruza.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )