Libnet.ro
UNICEF

21:15

Mesajul premierului Mihai Tudose pentru romanii plecati din tara

Antena3 Antena3,
Mesajul premierului Mihai Tudose pentru romanii plecati din tara

Premierul Mihai Tudose si-a intrat in rolul de internaut, chiar daca este in vacanta. Prim-ministrul a intrat in dialog cu romanii care aveau nelamuriri despre noile reglementari privind. continuă pe Antena3

Mesajul premierului Mihai Tudose dupa intalnirea cu reprezentantii bancilor

Premierul Mihai Tudose a declarat, vineri, ca a transmis ca mesaj reprezentantilor unor banci cu activitate in Romania, in cadrul unei intrevederi pe care a avut-o cu acestia, ca epoca.

Bancile din Romania riposteaza dupa mesajul dur al premierului Mihai Tudose

Alessandra Stoicescu a prezentat, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3, reactia bancilor din Romania la cele mai recente declaratii ale premierului Mihai Tudose, care le reproseaza ca raporteaza anual.

Mesajul premierului Tudose catre o romanca plecata in strainatate: Am convingerea ca romanii aflati la munca peste granite au de ce sa se intoarca acasa

Premierul Mihai Tudose i-a raspuns, duminica, pe Facebook, unei romance care locuieste in strainatate care il intreaba daca, in cazul in care s-ar intoarce in tara, ar putea gasi locuri de munca bine platite pentru ea, in domeniul sanatatii, si pentru sotul ei, jurist. Acesta ii transmite femeii ca, in domeniul sanatatii, a demarat o ampla campanie pentru a remedia problemele sistemice, inclusiv in ceea ce priveste remuneratia cadrelor, iar in domeniul juridic oportunitatile sunt numeroase.

Am convingerea ca aveti de ce sa va intoarceti sa lucrati acasa

Premierul Mihai Tudose a raspuns, ieri, pe pagina sa de Facebook, la intrebarile unei romance din strainatate, care i-a scris spunandu-i ca vrea sa revina in tara impreuna cu sotul sau si il intreaba pe seful Executivului daca pot gasi in Romania locuri de munca bine platite. Prim-ministrul vorbeste despre investitiile pe care mari companii straine urmeaza sa le faca in tara noastra, sustine ca lucrurile merg intr-o directie buna si isi exprima convingerea ca romanii aflati la munca peste granite au de ce sa se intoarca acasa.

Lovitura pentru bancile incorecte din Romania. Toti romanii cu card la acestea sunt vizati

Pe masa cu un proiect de ordonanta pentru modificare Codului Fiscal care vizeaza profiturile institutiile financiare, premierul Mihai Tudose lanseaza un atac dur la bancile din Romania. Mihai Tudose a.

Incredibil! Ce a spus Mihai Tudose despre Ion Iliescu si Adrian Nastase

Mihai Tudose a intrat in istorie, fiind numit cel mai recent premier al tarii. Acesta a urmat unor nume importante in politica romaneasca cum ar fi Adrian Nastase sau Victor Ponta. Mihai.

Mihai Tudose: PSD este un partid mare, cu personalitati multiple

Premierul Mihai Tudose a afirmat, vineri, in cadrul unui interviu acordat postului Realitatea TV, ca PSD este un partid mare, cu personalitati multiple.

Premierul Mihai Tudose: Am jucat sah cu Victor Ponta. Joaca bine

Premierul Mihai Tudose a afirmat, intr-un interviu acordat postului Realitatea TV, ca a jucat sah cu fostul sef al Executivului Victor Ponta.

Mihai Tudose, ironic, dupa ce Guvernul a anuntat ca va creste acciza la carburant: Toata lumea este innebunita ca ia foc pompa de benzina

Premierul Mihai Tudose a comentat, vineri seara, intr-un interviu acordat postului Realitatea TV, decizia Guvernului de a creste pretul carburantului.

Ce masini are premierul Mihai Tudose - FOTO

Conform declaratiei de avare publicata pe site-ul Camerei Deputatilor, actualul premier Mihai Tudose detine doua masini marca Mercedes. Una fabricata in 2011, iar cealalta fabricata in 2015. Cel.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )