Libnet.ro
UNICEF

10:30

Mesajul presedintelui Iohannis pentru evreii din Romania, care celebreaza Pesah, o importanta sarbatoare ebraica

Adevărul Adevărul,
Mesajul presedintelui Iohannis pentru evreii din Romania, care celebreaza Pesah, o importanta sarbatoare ebraica

Presedintele Klaus Iohannis a adresat un mesaj comunitatii evreiesti din Romania, prilejuit de celebrarea Pesah, in care afirma ca aceasta sarbatoare, care comemoreaza eliberarea evreilor din robia egipteana, reinnoieste sensul libertatii in contemporaneitate. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis: Comunitatea germanilor din Romania este parte integranta a istoriei si identitatii tarii noastre

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca germanii din Romania sunt parte integranta a istoriei si identitatii acestei tari, sunt apreciati si respectati de toti romanii.

5 orase mari din Romania care merita investitia in locuinte premium

In ciuda contextului social si politic actual, in 2016, in principalele orase din Romania, dezvoltarea imobiliara si, in special, cea rezidentiala, a cunoscut cea mai mare amploare din perioada postdecembrista. Mai mult, nevoia imobiliara a populatiei.

FLORII 2017. Mesajul lui Iohannis pentru cei care isi sarbatoresc onomastica de Florii

Presedintele Klaus Iohannis le transmite La Multi Ani! celor care isi sarbatoresc onomastica in duminica Floriilor, intr-un mesaj postat pe pagina de.

Sahista din Romania care are SUA la picioare

Marea maestra Sabina-Francesca Foisor a castigat, duminica, titlul de campioana nationala a Statelor Unite la sah, la St. Louis Missouri), cu un total de 8 puncte din 11 posibile, informeaza site-ul.

Klaus Iohannis: Germanii din Romania sunt parte integranta a istoriei si identitatii tarii noastre

Germanii din Romania sunt parte integranta a istoriei si identitatii acestei tari, sunt apreciati si respectati de toti romanii, a fost mesajul presedintelui Klaus Iohannis transmis cu ocazia.

Gospodariile din Romania au obtinut venituri de 3.085 lei pe luna in ultimul trimestru din 2016, in crestere cu 3,8%

Veniturile totale ale gospodariilor din Romania au crescut in ultimul trimestru al anului trecut cu 3,8% fata de trimestrul anterior, pana la 3. 085 lei 684 euro) pe luna, in timp ce cheltuielile s-au majorat cu 5,9%, la 2. 692 lei 597 euro), arata.

Seful diplomatiei britanice isi anuleaza o vizita la Moscova programata pentru luni din cauza evolutiilor din Siria

Ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, a anuntat sambata ca isi anuleaza vizita in Rusia programata pentru luni din cauza evolutiilor din Siria, care schimba fundamental situatia, relateaza AFP.

Sibiu: Accident aproape de casa presedintelui Iohannis; o masina a lovit un stalp de curent si a avariat o teava de gaz

Un tanar de 28 de ani a intrat cu masina, vineri seara, intr-un stalp de curent pe strada Balea, din municipiul Sibiu, la aproximativ doua sute de metri de casa presedintelui Klaus Iohannis, avariind si o teava de gaz. In urma incidentului, nimeni nu a fost ranit, dar traficul in zona este complet blocat, relateaza news. ro.

Cel mai mare triumf al lui Donald Trump: Nominalizarea presedintelui american pentru functia de judecator la Curtea Suprema a fost a fost aprobata in Senat (FOTO)

Neil Gorsuch, nominalizarea lui Donald Trump pentru a ocupa functia vacanta de judecator la Curtea Suprema a Statelor Unite, a fost aprobata vineri in Senatul american cu 54 de voturi pentru si 45.

Autoritatile din Romania vor probe de alimente din alte 5 state europene, in scandalul standardelor duble

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat astazi ca a trimis vineri o scrisoare omologilor din cinci state europene pentru a avea acordul de a preleva probe pe alimente similare cu cele care se comercializeaza in Romania, iar ulterior sa poata fi facute analize comparative pentru depistarea unui eventual dublu standard in privinta calitatii alimentelor produse in vestul Europei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )