Libnet.ro
UNICEF

13:30

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru noul ministru al Sanatatii

Antena3 Antena3,
Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru noul ministru al Sanatatii

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis lui Vlad Voiculescu, noul ministru al Sanatatii, ca din aceasta postura are posibilitatea sa corecteze problemele sistemice din domeniu. Acum aveti sansa sa. continuă pe Antena3

Stelian Tanase il critica pe Klaus Iohannis pentru declaratia despre problemele din sanatate: Spune banalitati letale cu un aer superior de profesor de liceu. in ochii lui suntem niste necopti si cind nu e asa ne ia drept niste retardati

Jurnalistul Stelian Tanase il critica pe presedintele Klaus Iohannis pentru declaratia pe care a sustinut-o joi la Palatul Cotroceni. intr-o postare pe blogul personal, Tanase s-a declarat dezamagit.

CCD Bacau, reprezentata la conferinta internationala Podurile Tolerantei, desfasurata la Cotroceni sub patronajul presedintelui Klaus Iohannis

Pe 17 si 18 mai, la Palatul Cotroceni din Capitala, sub patronajul presedintelui Klaus Werner Iohannis a avut loc conferinta Podurile Tolerantei, organizata de Bnai Brith Europe, Forumul Bnai Brith Dr. Moses Rosen Romania si Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania. Din Bacau a fost invitat si a sustinut un discurs Gabriel Stan, directorul Casei Corpului Didactic.

Solutiile propuse de presedintele Klaus Iohannis pentru criza migrantilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, referindu-se la posibilitatea unor sanctiuni pentru statele membre UE care se opun relocarii migrantilor, ca acestea nu ar rezolva nimic si ca unele solutii.

Cum arata Magicamp, tabara creata de Vlad Voiculescu, noul ministru al Sanatatii, pentru copii bolnavi de cancer

Vlad Voiculescu, tanarul de 33 de ani ales de premierul Dacian Ciolos pentru sefia Ministerului Sanatatii, este creatorul unei tabere dedicate copiilor bolnavi de cancer. Zeci de copii din toata Romania vin in fiecare vara la Magicamp.

Vlad Voiculescu, noul ministru al Sanatatii. Ce mesaj i-a transmis presedintele Iohannis

Vlad Voiculescu a depus juramantul pentru investirea in functia de ministru al Sanatatii in fata presedintelui Klaus Iohannis. La ceremonia de la Palatul Cotroceni au participat premierul Dacian Ciolos, ministri ai Cabinetului sau, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea si consilieri prezidentiali. Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de numire a lui Vlad Voiculescu in functia de ministru al Sanatatii.

Vlad Voiculescu, noul ministru al Sanatatii. Iohannis a semnat decretul

Presedintele Iohannis a semnat vineri decretul pentru numirea lui Vlad Voiculescu in functia de ministru al Sanatatii. Ceremonia de depunere a juramantului este programata pentru ora 14. 00, la Palatul Cotroceni.

Vlad Voiculescu este noul Ministru al Sanatatii. Iohannis: Sunt tendinte de a blama Guvernul pentru probleme vechi. Sunt blamati oameni care nu au facut decat sa aiba curajul de a-si asuma un mandat (VIDEO)

Vlad Voiculescu este noul Ministru al Sanatatii. Acesta a depus jurmantul de investitura vineri, la Palatul Cotroceni. in cadrul ceremoniei, Klaus Iohannis l-a felicitat pe Voiculescu pentru.

Vlad Voiculescu, noul ministru al Sanatatii, a depus juramantul la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru numirea lui Vlad Voiculescu in functia de Ministru al Sanatatii, ceremonia de depunere a juramantului urmand sa aiba loc la ora.

Calin Popescu-Tariceanu ii da replica lui Klaus Iohannis

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a comentat in editia de joi a emisiunii Subiectiv, declaratiile presedintelui Klaus Iohannis referitoare la scandalul din Sanatate. 'Primul.

Lupta pentru casa lui Klaus Iohannis, departe de final. Ce se intampla cu imobilul

Lupta pe care o duce de mai bine de 17 ani presedintele Klaus Iohannis pentru casa din centrul istoric al Sibiului este departe de final, deoarece imobilul va aparea in alte doua procese. Deocamdata, nu s-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )