Libnet.ro
UNICEF

23:15

Stelian Tanase il critica pe Klaus Iohannis pentru declaratia despre problemele din sanatate: Spune banalitati letale cu un aer superior de profesor de liceu. in ochii lui suntem niste necopti si cind nu e asa ne ia drept niste retardati

B1 B1,
Stelian Tanase il critica pe Klaus Iohannis pentru declaratia despre problemele din sanatate: Spune banalitati letale cu un aer superior de profesor de liceu. in ochii lui suntem niste necopti si cind nu e asa ne ia drept niste retardati

Jurnalistul Stelian Tanase il critica pe presedintele Klaus Iohannis pentru declaratia pe care a sustinut-o joi la Palatul Cotroceni. intr-o postare pe blogul personal, Tanase s-a declarat dezamagit. continuă pe B1

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru noul ministru al Sanatatii

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis lui Vlad Voiculescu, noul ministru al Sanatatii, ca din aceasta postura are posibilitatea sa corecteze problemele sistemice din domeniu. Acum aveti sansa sa.

Solutiile propuse de presedintele Klaus Iohannis pentru criza migrantilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, referindu-se la posibilitatea unor sanctiuni pentru statele membre UE care se opun relocarii migrantilor, ca acestea nu ar rezolva nimic si ca unele solutii.

Lupta pentru casa lui Klaus Iohannis, departe de final. Ce se intampla cu imobilul

Lupta pe care o duce de mai bine de 17 ani presedintele Klaus Iohannis pentru casa din centrul istoric al Sibiului este departe de final, deoarece imobilul va aparea in alte doua procese. Deocamdata, nu s-a.

Radu Banciu, despre declaratiile lui Klaus Iohannis privind problemele mostenite de guvernul Ciolos: Nu e paradoxal. Ei stiau in momentul in care au preluat acest guvern ca problemele vor fi vechi (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu declaratia data de presedintele Klaus Iohannis dupa ce Vlad Voiculescu a depus juramantul de investitura.

Klaus Iohannis a mutat discursul pe Facebook: Romanii critica afirmatiile presedintelui legate de scandalul din sanatate (VIDEO)

Intre timp, presedintele Klaus Iohannis a mutat discutia legata de sistemul de sanatate de la Cotroceni pe Facebook. La scurt timp dupa declaratiile de la Cotroceni , seful staului a simtit nevoia sa mai.

Klaus Iohannis, despre dezinfectantii Hexi Pharma: Din pacate, s-a vazut ce pagube imense pot aparea din cauza nepasarii si a coruptiei in sistemul de sanatate. Subiectul, dezbatut in CSAT pe 27 mai (VIDEO)

Sistemul de Sanatate si cazul dezinfectantilor diluati au fost subiectul principal al conferintei de presa sustinuta, jopi, de presedintele Klaus Iohannis. Seful statului a declarat ca ultimul sc.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos au discutat, la Palatul Cotroceni, despre proiectul de ordonanta privind salarizarea bugetarilor

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au avut marti o intalnire la Palatul Cotroceni, in cadrul careia au discutat despre proiectul de ordonanta privind salarizarea bugetarilor,.

Klaus Iohannis: E nevoie de un sistem educational in care tinerii sa invete despre Holocaust si lagarele din Transnistria

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca Romania s-a angajat sa devina un exemplu de promovare a memoriei Holocaustului si a altor experiente tragice ale trecutului, precum lagarele din Transnistria, si de aceea este nevoie de un sistem educational in care tinerii sa invete despre aceste lucruri in scoli.

Ion Cristoiu: Pe cine si de ce protejeaza Klaus Iohannis in Scandalul Hexi Pharma? E greu de crezut ca doar prin spaga o firma a putut detine contracte cu majoritatea spitalelor din tara

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de vineri, de pe blogul sau, despre conferinta de presa a lui Klaus Iohannis, care a avut loc joi, in care s-a discutat despre Scandalul dezi.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, intalnire pentru cresterea salariilor

Presedintele Klaus Iohannis a avut marti o intalnire de lucru cu premierul Dacian Ciolos, cu care a discutat despre principiile proiectului de ordonanta privind salariile bugetarilor. Cei doi.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )