Libnet.ro
UNICEF

05:00

Mesajul socant al Cristinei Topescu, la 1 Decembrie 2019, ce a dezamagit-o: Nu sunt mandra ca sunt romanca

Adevărul Adevărul,
Mesajul socant al Cristinei Topescu, la 1 Decembrie 2019, ce a dezamagit-o: Nu sunt mandra ca sunt romanca

Cristina Topescu a murit. Cunoscuta ca un jurnalist de marca, directa, un om care isi exprima parerile obiectiv, atenta la realitatea cotidiana, regretata prezentatoare TV a avut o postare socanta de 1 Decembrie 2019, Ziua Nationala a Romaniei. A recunoscut ca nu este mandra ca este romanca, facand referire la nepasarea, indiferenta si ororile care se petrec zilnic in tara. continuă pe Adevărul

Mesajul Cristinei Topescu, la 1 Decembrie 2019. De ce era jurnalista dezamagita: Mi-e rusine uneori ca sunt romanca

Cristina Topescu a muritla varsta de 59 ani. Prezentatoare TV a fost gasita decedata in locuinta sa din Otopeni. Pe 1 Decembrie 2019 jurnalista a scris un mesaj pe pagina sa de Facbook, marturisind ca nu era mandra ca s-a nascut romanca.

Mesajul emotionant postat de Lucian Mandruta la decesul Cristinei Topescu: Nu-i mai invidiati pe oamenii celebri

Un mesaj emotionant a fost postat de jurnalistul Lucian Mandruta, la aflarea vestii cutremuratoare despre decesul Cristinei Topescu, prezentatoarea TV care a murit la 59 de ani. Lucian Mandruta este socat de disparitia Cristinei Topescu, jurnalista care a murit singura, desi o cunoastea o lume intreaga.

De ce nu poate fi stabilita cauza mortii Cristinei Topescu. Cand vor aparea primele rezultate ale analizelor

Medicii legisti au efectuat, luni, autopsia Cristinei Topescu, insa nu au putut stabili cu exactitate cauza decesului produs in jurul datei de 31 decembrie 2019, intrucat trupul jurnalistei era intr-o stare foarte avansata de putrefactie. Ea va fi incinerata, miercuri, in cadrul unei slujbe care va avea loc la Crematoriul Uman. Medicii legisti nu au .

Ce a cerut procurorul in cazul mortii Cristinei Topescu. Detaliul care ar putea schimba total ancheta

Cristina Topescu a murit, in jurul datei de 31 decembrie 2019, trupul neinsufletit fiind gasit, duminica seara, de politistii care au fost alertati de o vecina. in locuinta vedetei TV au fost gasite si cadavrele a doi caini, iar procurorul de caz a dorit sa inlature toate ipotezele cu privire la moartea animalelor, cerand de .

Care a fost ultima dorinta a Cristinei Topescu. Rares Bogdan a dezvaluit tot, cu lacrimi in ochi

Trupul neinsufletit al Cristinei Topescu a fost gasit de catre oamenii legii pe 12 ianuarie 2020. Jurnalista nu mai fusese vazuta de aproximativ trei saptamani, dupa cum a confirmat si vecina care a alertat autoritatile. Decesul acesteia a fost unul socant pentru multe vedete si personalitati TV de la noi. Rares Bogdan a reactionat, la .

Familia Regala transmite condoleante la moartea Cristinei Topescu: A dovedit o neobisnuita discretie, noblete sufleteasca si profunzime a spiritului

Custodele Coroanei, Margareta, si principele Radu au transmis luni condoleante familiei Cristinei Topescu si intreaga lor compasiune colegilor de breasla ai jurnalistei. Jurnalista a avut o respectata cariera publica de patru decenii, in care a dovedit o neobisnuita discretie, noblete sufleteasca si profunzime a spiritului, se arata in mesajul Familiei Regale.

Ultimul mesaj al Cristinei Topescu. Ce a transmis prezentatoarea TV a doua zi de Craciun

Cristina Topescu a murit. Ultimul mesaj postat de regretata jurnalista pe pagina sa de socializare dateaza din 26 decembrie 2019, ora 21. in a doua zi de Craciun, prezentatoarea TV a transmis un mesaj cu referire directa la Papa Francisc care indeamna oamenii sa iubeasca animalele.

Secretele Cristinei Topescu: A fost prima iubita a lui Stefan Banica Jr si a facut inchisoare. Iata motivul

Cristina Topescu a murit! Trupul neinsufletit a fost gasit duminica seara in locuinta ei. Vestea mortii a fost data de o vecina care a sunat la 112, deoarece nu a mai vazut-o pe vedeta TV inca din data de 19 decembrie. Politistii au gasit-o in pat, in pijama, pe prezentatoarea tv in varsta de 59 .

Mesaje coplesitoare dupa moartea Cristinei Topescu. Apropiatii ei sunt inca in stare de soc - VIDEO

Apropiatii Cristinei Topescu sunt inca in stare de soc. Medicul Monica Pop spune ca nu a simtit ca ceva este in neregula, pentru ca s-a mai intamplat ca jurnalista sa nu raspunda la telefon. Horatiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sanatatii, unde Cristina Topescu era consilier, a transmis un mesaj emotionant. Extrem de afectat de disparitia prematura a Cristinei Topescu a fost si europarlamentarul Rares Bogdan care a vorbit despre bunatatea pe care ea o genera.

Andreea Esca, mesaj emotionant dupa moartea Cristinei Topescu: Eu sunt socata, muta

Andreea Escaisi exprima tristetea si revolta fata de moartea Cristinei Topescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )