Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul Cristinei Topescu, la 1 Decembrie 2019. De ce era jurnalista dezamagita: Mi-e rusine uneori ca sunt romanca

Antena3 Antena3,
Mesajul Cristinei Topescu, la 1 Decembrie 2019. De ce era jurnalista dezamagita: Mi-e rusine uneori ca sunt romanca

Cristina Topescu a muritla varsta de 59 ani. Prezentatoare TV a fost gasita decedata in locuinta sa din Otopeni. Pe 1 Decembrie 2019 jurnalista a scris un mesaj pe pagina sa de Facbook, marturisind ca nu era mandra ca s-a nascut romanca. continuă pe Antena3

Cine este mama Cristinei Topescu. Fotografia pe care jurnalista o publicase pe internet

Mama Cristinei Topescu este Rodica Topescu, femeia care a fost casatorita timp de 11 ani cu regretatul comentator sportiv Cristian Topescu.

Mesajul socant al Cristinei Topescu, la 1 Decembrie 2019, ce a dezamagit-o: Nu sunt mandra ca sunt romanca

Cristina Topescu a murit. Cunoscuta ca un jurnalist de marca, directa, un om care isi exprima parerile obiectiv, atenta la realitatea cotidiana, regretata prezentatoare TV a avut o postare socanta de 1 Decembrie 2019, Ziua Nationala a Romaniei. A recunoscut ca nu este mandra ca este romanca, facand referire la nepasarea, indiferenta si ororile care se petrec zilnic in tara.

Au aparut detalii despre moartea Cristinei Topescu

Surse apropiate anchetei in cazul mortii Cristinei Topescu au afirmat ca jurnalista a fost gasita in.

Noi detalii in cazul mortii Cristinei Topescu. Medici de la ambulanta: Era de nerecunoscut!

Noi detalii ies la iveala in cazul mortii Cristinei Topescu. Decesul a fost constatat duminica seara, de un echipaj de la ambulanta. Pentru medicii care au intervenit, fosta realizatoare tv era insa greu de recunoscut.

Mesajul emotionant postat de Lucian Mandruta la decesul Cristinei Topescu: Nu-i mai invidiati pe oamenii celebri

Un mesaj emotionant a fost postat de jurnalistul Lucian Mandruta, la aflarea vestii cutremuratoare despre decesul Cristinei Topescu, prezentatoarea TV care a murit la 59 de ani. Lucian Mandruta este socat de disparitia Cristinei Topescu, jurnalista care a murit singura, desi o cunoastea o lume intreaga.

Mesaj pe pagina oficiala a Cristinei Topescu, din partea unei prietene: Am sunat la 112. Nu credeti prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis. Aveti decenta

Presupusul administrator al paginii oficiale de Facebook a jurnalistei Cristina Topescu, Diana Maria, a publicat un mesaj in care face apel la decenta si transmite publicului sa nu creada prostiile de la tv, precizand ca jurnalista nu s-a sinucis si va oferi mai multe detalii in curand. Femeia mai spune ca era prietena cu Cristina Topescu si ca aceasta obisnuia de multe ori sa nu raspunda la telefon cu saptamanile, insa acum a intrat in panica si a sunat la 112, in cele din urma. A murit jurnalista Cristina TopescuMai multi caini au fost gasiti in casa Cristinei Topescu. Doi dintre ei erau mortiVela, dupa moartea Cristinei Topescu: E devreme pentru variante-sinucidere, infarct, comotie cerebralaReactii la moartea Cristinei Topescu: Si-a iubit meseria.

Familia Regala transmite condoleante la moartea Cristinei Topescu: A dovedit o neobisnuita discretie, noblete sufleteasca si profunzime a spiritului

Custodele Coroanei, Margareta, si principele Radu au transmis luni condoleante familiei Cristinei Topescu si intreaga lor compasiune colegilor de breasla ai jurnalistei. Jurnalista a avut o respectata cariera publica de patru decenii, in care a dovedit o neobisnuita discretie, noblete sufleteasca si profunzime a spiritului, se arata in mesajul Familiei Regale.

Ultimul mesaj al Cristinei Topescu. Ce a transmis prezentatoarea TV a doua zi de Craciun

Cristina Topescu a murit. Ultimul mesaj postat de regretata jurnalista pe pagina sa de socializare dateaza din 26 decembrie 2019, ora 21. in a doua zi de Craciun, prezentatoarea TV a transmis un mesaj cu referire directa la Papa Francisc care indeamna oamenii sa iubeasca animalele.

Cauza mortii Cristinei Topescu nu a putut fi stabilita. Jurnalista ar fi decedat de Anul Nou

Autopsia medico-legala in cazul mortii Cristinei Topescu a fost finalizata, insa cauza decesului nu a putut fi stabilita din cauza ca trupul jurnalistei era intr-o stare foarte avansata de putrefactie, informeaza surse din ancheta.

Mesaje coplesitoare dupa moartea Cristinei Topescu. Apropiatii ei sunt inca in stare de soc - VIDEO

Apropiatii Cristinei Topescu sunt inca in stare de soc. Medicul Monica Pop spune ca nu a simtit ca ceva este in neregula, pentru ca s-a mai intamplat ca jurnalista sa nu raspunda la telefon. Horatiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sanatatii, unde Cristina Topescu era consilier, a transmis un mesaj emotionant. Extrem de afectat de disparitia prematura a Cristinei Topescu a fost si europarlamentarul Rares Bogdan care a vorbit despre bunatatea pe care ea o genera.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )