Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ancheta epidemiologica la spitalul din Pitesti, dupa ce un medic infectat a mers la munca desi avea simptome

Antena3 Antena3,
Ancheta epidemiologica la spitalul din Pitesti, dupa ce un medic infectat a mers la munca desi avea simptome

Ancheta epidemiologica la spitalul din Pitesti dupa ce un medic infectat a mers la munca desi avea simptome de infectare cu COVID-19. continuă pe Antena3

DSP Iasi face ancheta epidemiologica la Targu Frumos dupa ce preotul a fost confirmat cu coronavirus

Directia de Sanatate Publica Iasi a declansat o ancheta epidemiologica in localitatea Targu Frumos, .

Opt noi cazuri de COVID 19 in Alba. Ancheta la spitalul din Aiud unde sunt cinci cadre medicale testate pozitiv

Numarul persoanelor confimate cu noul coronavirus a crescut cu 8 cazuri in ultimele 24 de ore. Situatia de la Spitalul Municipal Aiud este analizata de o echipa de la DSP.

inca un oltean infectat cu noul coronavirus. Este un pensionar din Slatina. DSP desfasoara ancheta epidemiologica

Al 13-lea caz al unui pacient infectat cu noul coronavirus a fost confirmat in Olt. Este un pensionar, ancheta epidemiologica fiind in desfasurare.

Targu Frumos: Ancheta epidemiologica dupa ce preotul si dascalul unei biserici au fost confirmati cu coronavirus. Cei doi au mers cu molifta pe la casele credinciosilor

Directia de Sanatate Publica Iasi a declansat o ancheta epidemiologica in localitatea Targu Frumos din jud. Iasi, dupa ce preotul si dascalul unei biserici pe rit vechi au fost confirmati cu coronavirus.

Dosar penal in cazul a doi medici de la Spitalul Gerota, care au mintit in ancheta epidemiologica

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2 au deschis un dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de zadarnicire a combaterii bolilor si fals intelectual, dupa ce un medic de la Spitalul 039;039;Dimitrie Gerota039;039;, care stia ca a intrat.

CORONAVIRUS. Procurorii au deschis un dosar penal in cazul a doi medici de la Spitalul Gerota din Capitala, care au mintit in ancheta epidemiologica

Cazul Gerota este departe de a fi incheiat. Spitalul a fost inchis temporar in luna martie din cauza unui focar de coronavirus, iar ulterior s-a decoperit ca un medic gastroenterolog care stia ca a intrat in.

Un medic si patru asistente de la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti,bagati in izolare sitestati de COVID-19. Daca se pozitiveaza, demiteri pe toata linia

Cinci cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti au fost bagate in izolare dupa ce au inceput sa manifeste simptome de infectie respiratorie acuta.

Ancheta epidemiologica la o Statie de Ambulanta. O asistenta a fost confirmata cu COVID-19

Asistenta de pe ambulanta a fost internata la Spitalul de Boli Infectioase. Soferul a fost testat, iar rezultatul este negativ. Cu toate acestea, va sta inca 7 zile in izolare la domiciliu.

Dosar penal pentru un medic din Capitala dupa ce a incercat sa insele autoritatile

Un medic epidemiolog de la Spitalul Dimitrie Gerota din Capitala, care avea obligatia sa identifice toate persoanele care au intrat in contact cu cazuri confirmate de COVID-19, a omis trecerea unui coleg in evidentele anchetei epidemiologice si are dosar penal.

Demiteri la spitalul din Arad, numit lagarul groazei de pacienti, dupa dezvaluirile Antena 3

Medicul din Arad acuzat ca a lasat pacientii sa stea in spital ca in lagar si-a dat demisia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )