Libnet.ro
UNICEF

23:00

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de instabilitate atmosferica in 22 de judete

Antena3 Antena3,
Meteorologii avertizeaza! Cod galben de instabilitate atmosferica in 22 de judete

Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat avertizarea Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si precipitatii abundente, 22 de judete fiind vizate de aceasta avertizare pana joi, la ora. continuă pe Antena3

Cod galben de instabilitate atmosferica n Bucuresti si alte 29 de judete, valabil pna marti seara

Agentia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si cantitati importante de apa ce se vor inregistra in municipiul Bucuresti precum si in 29 de judete din tara, valabila pana marti seara.

Hidrologii avertizeaza! Cod galben de inundatii pentru rauri din mai multe judete din tara

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o atentionare Cod galben de inundatii valabila pana in 25 iulie la ora 2:00 pe rauri din judetele Salaj, Maramures si Satu.

Cod galben de instabilitate atmosferica in toata tara, pana marti. Ploi torentiale si caderi de grindina

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, valabila in perioada 22 iulie, ora 18:00 - 23 iulie, ora 10:00, in judetele.

Avertizare cod galben de furtuni pentru cinci judete

Cinci judete se afla, duminica dimineata, sub avertizare cod galben de averse si descarcari electrice, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie. incepand cu ora 9. 00, sunt sub avertizare cod.

Cod galben de ploi torentiale n aproape toata tara, valabil pna marti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, valabila in perioada 22 iulie, ora 18:00 - 23 iulie, ora 10:00, in mai multe judete din tara, informeaza Agerpres.

Hidrologi: Ruri din 16 judete, sub cod galben de inundatii / Luni, avertizarea va fi extinsa

Hidrologii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, duminica,o atentionare cod galben de inundatii valabila pentru rauri din 16 judete, valabila pana miercuri dupa-amiaza. Luni, va intra in vigoare o alta avertizare,valabila pentru rauri din 24 de judete, scrie Mediafax.

ALERTA METEO Cod galben de furtuna pentru cea mai mare parte a tarii. Zonele afectate si perioada

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, doua avertizari cod galben de vreme instabila pentru cea mai mare parte a tarii.

Avertizari cod galben de inundatii pana miercuri, pentru rauri din majoritatea judetelor tarii

Hidrologii au emis duminica avertizari cod galben de inundatii care vor fi in vigoare pana miercuri si vizeaza rauri din majoritatea judetelor tarii, cu probabilitate si intensitate mai mare pe rauri mici din judetele Alba, Hunedoara, Caras-Severin, Gorj, Sibiu, Valcea si Arges.

Cod portocaliu de ploi n Constanta si Tulcea, cod galben n peste jumatate de tara / n Dobrogea se vor acumula pna la 80 de litri pe metru patrat

ANM a emis un cod portocaliu de ploi abundente valabil de marti, ora 17. 00, pana miercuri, ora 21. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si cantitati importante de apa, ce a intrat astazi in vigoare la ora 11. 00 si va fi valabil pana miercuri, ora 21. 00, in peste jumatate de tara.

Alerta meteo: Cod galben de vreme rea pana miercuri seara, ploi puternice si furtuni violente

Vremea rea face prapad in tara. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o avertizare de cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si cantitati importante de apa, pentur mai multe judete din sudul tarii, printre care si Calarasi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )