Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mic dejun haios si hranitor pentru copii: Extraterestri din ou si legume

România Liberă România Liberă,
Mic dejun haios si hranitor pentru copii: Extraterestri din ou si legume

Extraterestrii facuti din compozitie de ou si legume asigura succesul unui mic dejun apreciat de copii. Reteta propusa de readersdigest. ca se face repede si usor. continuă pe România Liberă

PNL anunta ca depune o motiune simpla la Senat, pe tema alocatiilor pentru copii

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a anuntat, luni, dupa sedinta comisiei de unificare a partidului, ca formatiunea va depune la Senat o motiune simpla, pe tema alocatiilor pentru copii.

Alina Gorghiu: PNL depune, luni, la Senat, o motiune simpla pe tema alocatiilor pentru copii (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat ca in cursul zilei de luni PNL va depune la Senat o motiune simpla pe tema alocatiilor pentru copii. Astazi, la Senat va fi depusa o motiune simpla pe tema.

Cristiano Ronaldo a donat 7 milioane de euro pentru victimele cutremurului din Nepal

Cristiano Ronaldo a donat sapte milioane de euro pentru victimele cutremului din Nepal, scrie Digi Sport. Fotbalistul de la Real Madrid spera, ca prin gestul sau, sa dea un exemplu si altor jucatori si oameni din.

NUMAI DE BINE. Clatite roz pentru un mic dejun aromat

Diminetile de weekend sunt speciale. Fara graba din timpul saptamanii in bucatarie putem face miracole, fara un efort iesit din comun. Clatitele roz ale Ancai Lungu, cu faina integrala si.

Victor Ponta, dupa ce Klaus Iohannis l-a criticat pentru vizita recenta din tarile arabe: Trebuia sa pun eu mana pe telefon

Premierul Victor Ponta a acceptat o afirmat luni seara ca la urmatoarea vizita pe care o va efectua in strainatate va pune mana pe telefon personal pentru a-l anunta pe presedintele Klaus Iohannis, dupa ce seful statului l-a acuzat recent ca a mers intr-un turneu in tarile arabe pe cont propriu.

Frans Timmermans: UE nu are niciun plan de rezerva pentru criza financiara din Grecia

Uniunea Europeana nu are niciun plan secundar pentru cazul in care Grecia nu va ajunge la un acord cu creditorii internationali, avertizeaza prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

Frans Timmermans: UE nu are niciun plan de rezerva pentru criza financiara din Grecia

Guvernul grec condus de premierul de extrema-stanga Alexis Tsipras cauta fonduri pentru plata salariilor si a pensiilor, precum si pentru achitarea unei rate de aproape 1 miliard de euro catre FMI, in prima jumatate a lunii mai.

CEZ nu va face oferta pentru preluarea diviziei din Slovacia a Enel

Grupul ceh de utilitati CEZ, prezent si pe piata din Romania, a anuntat joi ca nu va face oferta pentru pachetul de 66% din actiunile companiei slovace de electricitate Slovenske Elektrarne scos la vanzare de grupul italian Enel, pentru care au ramas in cursa trei companii, transmite Wall Street Journal.

Subiectele Zilei: Banca oligarhului ucrainean Kolomoiski folosita pentru scoaterea miliardelor din Moldova; Padurile Romaniei si sfarsitul economiei de sacrificiu; Ponta, 3 ani si 4 restante la economie

Am vorbit cu firmele romanesti ISIS, ca sa aflu daca au probleme din cauza numelui Pana nu demult, numele ISIS era asociat cu zeita egipteana a naturii si magiei. Zimbrii penali ai Moldovei. Senatorul care punea umarul la bunastarea baronilor de Suceava si Botosani O ancheta a procurorilor DNA, care vizeaza contracte publice date ilegal.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )