Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei persoane ranite in urma unui accident rutier. Soferul vinovat nu s-a asigurat la intrarea intr-o intersectie

Adevărul Adevărul,
Trei persoane ranite in urma unui accident rutier. Soferul vinovat nu s-a asigurat la intrarea intr-o intersectie

Un barbat de 63 de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce a produs un accident rutier, ignorand semnificatia unui indicator rutier. continuă pe Adevărul

VIDEO Autostrada blocata in urma unui accident rutier. Soferul unui autotren a ajuns in spital dupa ce masina a derapat

Un autotren a derapat, marti dimineata, pe Autostrada Deva - Sibiu, in apropiere de Simeria. Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri. Soferul a fost ranit.

Accident grav in Vaslui.O persoana a murit, iar alte doua au ramas incarcerate

O persoana a decedat si alte doua sunt incarcerate in urma unui accident rutier petrecut joi pe DE 581, au informat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Vaslui. Potrivit sursei.

Ialomita: Operatiune de salvare a trei persoane din Republica Moldova, blocate cu masina in nameti

Voluntari din Valea Ciorii au reusit miercuri seara, dupa aproape doua ore, sa scoata din nameti, cu o vola, trei persoane din Republica Moldova, inzapezite la marginea localitatii brailene Baraganu, relateaza Agerpres.

Inca trei persoane au murit din cauza gripei, numarul total al deceselor a ajuns la 68

Inca trei persoane au murit din cauza gripei, numarul total al deceselor ajungand miercuri la 68, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, transmiet Agerpres.

Doi barbati au fost gasiti carbonizati in urma unui incendiu, in Constanta

Doi barbati si-au pierdut viata in urma unui incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri intr-o locuinta din judetul Constanta, trupurile lor fiind gasite carbonizate de catre pompieri, scrie News. ro. Focul a fost provocat, cel mai probabil, de un mijloc de incalzire improvizat.

Doliu in lumea sportului! Un apreciat fotbalist s-a stins din viata in urma unui infarct

Enrique Castro Gonzalez, fost fotbalist spaniol, cunoscut sub porecla de Quini, a murit la 68 de ani, in urma unui infaract. Sportivul a mai avut probleme de sanatate, in 2008 afland ca suferea de cancer.

Un microbuz cu pasageri din Republica Moldova a provocat un accident rutier in Romania. O persoana a murit, iar altele doua se afla in stare grava la spital VIDEO

Un accident grav s-a produs in dupa-amiaza zilei de vineri, 2 martie, pe Drumul European 581, pe raza localitatii Tarzii, Romania. in accident a fost implicat un microbuz din Republica Moldova, care transporta zece persoane.

Azerbaidjan: Cel putin 26 de persoane au murit in urma un incendiu la o clinica din Baku

Cel putin 26 de persoane au murit in urma unui incendiu care a avut loc la o clinica de reabilitare din Baku, capitala Azerbaidjanului, scrie The Independent, citand agentia de presa azera APA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )