Libnet.ro
UNICEF

16:45

Microsoft, venituri cu 15,4% mai mari in primul semestru fiscal; profitul a scazut insa cu 11,8%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Microsoft, venituri cu 15,4% mai mari in primul semestru fiscal; profitul a scazut insa cu 11,8%

Veniturile Microsoft au crescut cu 15,4%, la 49,67 miliarde dolari in primul semestru al anului fiscal 2014-2015, insa profitul a scazut cu 11,8%, la 10,4 miliarde dolari, in contextul in care vanzarile catre companii au consemnat o crestere, se arata. continuă pe Wall-Street Ro

Microsoft, venituri cu 15,4% mai mari in primul semestru fiscal; profitul a scazut insa cu 11,8%

Veniturile Microsoft au crescut cu 15,4%, la 49,67 miliarde dolari in primul semestru al anului fiscal 2014-2015, insa profitul a scazut cu 11,8%, la 10,4 miliarde dolari, in contextul in care vanzarile catre companii au consemnat o crestere, se arata.

Tarife mai mari la energie electrica din februarie

Consumatorii casnici si IMM-urile vor plati facturi, in medie, cu 1,8% mai mari in acest an din cauza legii care excepteaza de la plata certificatelor verzi marea industrie. Prima factura in care se va evidentia distinct impactul legii care excepteaza marea industrie de la plata certificatelor verzi este februarie.

Tipul de vacanta in care ai cele mai mari sanse sa faci sex cu un necunoscut

Sexul occazional este mai placut in concedii decat acasa, iar multi calca stramb chiar sub ochii partenerului. Unele tipuri de vacante starnesc spiritul aventurier mai mult decat altele.

Gardos si Chiriches au gustat din farmecul fotbalului. Cele mai mari surprize din istoria Cupei Angliei

Cei doi fundasi romani, titulari la Southampton, respectiv Tottenham, au fost eliminati din cea mai veche competitie interna din lume, dupa o runda cu surprize uriase, in care au iesit rusinos si Chelsea si Manchester City. Gardos, schimbat la pauza, in meciul cu Crystal Palace 2-3), a fost criticat de catre antrenorul Ronald Koeman, iar Chiriches e tot mai aproape de o despartire de Tottenham.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )