Libnet.ro
UNICEF

16:45

Simona Halep a felicitat-o pe Mihaela Buzarnescu, dupa succesul de la San Jose

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep a felicitat-o pe Mihaela Buzarnescu, dupa succesul de la San Jose

Liderul WTA, Simona Halep, a postat pe Twitter un mesaj de felicitare pentru Mihaela Buzarnescu, care va ocupa locul 20 WTA incepand de luni, dupa ce a castigat turneul de la San Jose, scrie News. ro. Atat de fericita pentru tine, Miki! Bine ai venit in Top 20 WTA, a scris Halep, pe Twitter. continuă pe Hotnews

Simona Halep a felicitat-o pe Mihaela Buzarnescu, dupa succesul de la San Jose

Liderul WTA, Simona Halep, a postat pe Twitter un mesaj de felicitare pentru Mihaela Buzarnescu, care va ocupa locul 20 WTA incepand de luni, dupa ce a castigat turneul de la San Jose.

Ce a declarat Mihaela Buzarnescu, dupa ce s-a calificat in semifinale la turneul de la San Jose! Cu cine va juca pentru un loc in finala competitiei

Mihaela Buzarnescu, locul 24 mondial, a patra favorita a turneului de la San Jose, s-a calificat in semifinalele intrecerii americane.

Mihaela Buzarnescu a castigat turneul de la San Jose intr-o maniera categorica si a urcat in top 20 mondial (FOTO)

Romania are incepand de luni doua sportive in top 20 WTA! Totul dupa ce Mihaela Buzarnescu a triumfat in turneul de la San Jose si a urcat pana pe locul 20 mondial. Acesta a fost si primul turneu WTA cas.

Simona Halep, gest superb dupa ce Mihaela Buzarnescu a castigat primul titlu WTA (FOTO)

Simona Halep a tinut sa fie printre primele persoane care o felicita pe Mihaela Buzarnescu pentru castigarea primului trofeu WTA al carierei, la San Jose. Aflata pe primul loc WTA, Halep a tinut sa ii ureze.

WTA: Simona Halep, lider mondial pentru a 40-a saptamna; Mihaela Buzarnescu (20 WTA), cea mai buna clasare a carierei

Simona Halep a inceput a 40-a saptamana din pozitia de lider mondial, romanca avand un avans de 851 de puncte fata de daneza Caroline Wozniacki, ocupanta locului doi in clasamentul WTA. invingatoare la San Jose, Mihaela Buzarnescu a facut un salt de patru pozitii si a ajuns pe locul 20 WTA, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera jucatoarei de 30 de ani.

Mihaela Buzarnescu: Sunt fericita ca o sa fiu pe afisul turneului anul viitor, e ceva extraordinar pentru mine

Mihaela Buzarnescu a declarat, dupa ce a castigat turneul de la San Jose in fata sportivei din Grecia Maria Sakkari, ca ii pare rau ca nu au fost jucatoare americane in finala, dar ea se bucura ca, prin succesul obtinut, va fi pe afisul viitoarei editii a competitiei californiene.

Mihaela Buzarnescu a castigat primul turneu din cariera, la San Jose, dupa 6-1, 6-0, cu Maria Sakkari

Mihaela Buzarnescu, locul 24 WTA si cap de serie numarul 5, a castigat primul trofeu din cariera, dupa ce a intrecut-o, cu 6-1, 6-0, pe sportiva Maria Sakkari din Grecia, locul 49 WTA, in finala competitiei de categorie Premier de la San Jose.

A patruns in elita! Dupa victoria de la San Jose, Mihaela Buzarnescu urca pe cea mai inalta pozitie in clasamentul WTA

Mihaela Buzarnescu a castigat primul ei titlu WTA, impunandu-se in finala turneului de la San Jose California), unde a trecut de grecoaica Sakkari.

Mihaela Buzarnescu, victorie uriasa. Romanca s-a calificat in finala turneului WTA de la San Jose

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA de la San Jose California), dotat cu premii totale de 799. 000 de dolari, dupa ce a dispus in trei seturi de.

Performanta uriasa pentru Mihaela Buzarnescu! S-a calificat in finala turneului de la San Jose, dupa o revenire de senzatie

Mihaela Buzarnescu scrie istorie in California, acolo unde a reusit sa se califice in ultimul act al turneului de la San Jose.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2139 seconds )