Libnet.ro
UNICEF

19:45

LiveScore Mihaela Buzarnescu vs Ekaterina Alexandrova (dupa ora 18:10)

Hotnews Hotnews,
 LiveScore Mihaela Buzarnescu vs Ekaterina Alexandrova (dupa ora 18:10)

Mihaela Buzarnescu 33 WTA) o intalneste luni, dupa ora 18:10, pe Ekaterina Alexandrova 58 WTA) in primul tur de la Roland Garros. Venita dupa o infrangere in fata liderului mondial 6-3, 6-3 pentru Osaka, in optimi la Roma), Miki ar putea da peste Sorana Cirstea 5-7, 6-4, 7-5 vs Kaja Juvan) in turul al treilea. continuă pe Hotnews

LiveScore Mihaela Buzarnescu vs Ekaterina Alexandrova 4-6, 1-1

Mihaela Buzarnescu 33 WTA) o intalneste luni, dupa ora 18:10, pe Ekaterina Alexandrova 58 WTA) in primul tur de la Roland Garros. Venita dupa o infrangere in fata liderului mondial 6-3, 6-3 pentru Osaka, in optimi la Roma). Miki spera sa obtina a doua victorie din cariera in fata jucatoarei din Rusia.

Roland Garros: Mihaela Buzarnescu, eliminata in primul tur (4-6, 4-6 vs Ekaterina Alexandrova)

Mihaela Buzarnescu 38 WTA) a parasit inca din primul tur competitia de la Roland Garros, dupa ce a fost invinsa in doua seturi de Ekaterina Alexandrova 58 WTA). Romanca a acuzat probleme la umarul stang, nu si-a gasit ritmul, a facut foarte multe erori nefortate, iar rusoaica a profitat si s-a impus cu 6-4, 6-4, dupa o ora si 24 de minute de joc, fructificand a patra minge de meci avuta.

Roland Garros: Programul de luni al sportivilor romani - Sorana Cirstea vs Petra Kvitova se va juca dupa ora 13:30

Sorana Cirstea va fi prima dintre sportivele romane care va debuta la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. Jucatoarea noastra o va infrunta, luni, pe cehoaica Petra Kvitova 6 WTA), cap de serie numarul sase. Partida va fi a doua a zilei pe Arena Philippe Chatrier si va incepe dupa ora 13:30 ora Romaniei). Tot luni vor putea fi vazuti la competitia de la Paris Mihaela Buzarnescu si Marius Copil.

Mihaela Buzarnescu, atmosfera de vacanta, nivelul de activare scazut si eliminarea prematura de la Roland Garros

Acum un an, Mihaela Buzarnescu atragea atentia lumii tenisului tocmai la Paris. Agresivitatea si nivelul activarii erau punctele forte pentru jucatoarea noastra. Din pacate, Miki isi gaseste cu greu reperele in prezent, alterneaza lovituri minunate cu erori copilaresti, iar eliminarea de la Roland Garros vine ca o consecinta fireasca a momentului dificil pe care il traverseaza. Pe Terenul 5, Buzarnescu i-a avut la un moment dat drept spectatori de lux pe Boris Becker si Alex Corretja din studiourile din care faceau live-uri), insa tot ceea ce va lua in termobag astazi va fi povara eliminarii din runda inaugurala.

Mihaela Buzarnescu eliminata in primul tur la Roland Garros

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu a parasit turneul de la Roland Garros, luni, in faza primului tur.

Primii asi de la Paris! Tenismenele Simona Halep, Irina Begu si Mihaela Buzarnescu au votat la europarlamentare

Simona Halep, Irina Begu si Mihaela Buzarnescu au votat, astazi, 26 mai, la Paris pentru alegerile europarlamentare si referendumul pentru justitie. Romancele se afla in aceste zile in Franta, pentru turneul de la Roland Garros.

Roland Garros: Mihaela Buzarnescu, Sorana Cirstea si Marius Copil vor debuta luni

Ziua de luni va fi prima cu emotii pentru sportivii romani la Roland Garros. Mihaela Buzarnescu, Sorana Cirstea si Marius Copil vor debuta la competitia de la Paris. Conform programului anuntat de organizatori, Sorana Cirstea va fi prima care va intra in scena, urmand sa se dueleze cu Petra Kvitova, in al doilea meci al zilei de pe Arena Philippe Chatrier.

Prezenta record la vot la ora 18.00 Alegeri europarlamentare: 39,01% / Referendum: 32,49 % / Prezenta cea mai mare, in Ilfov, Cluj si Sibiu / Cea mai mica prezenta, in Vaslui, Ialomita si Botosani

Duminica, la ora 18. 00, prezenta la vot la alegerile europarlamentare este de 39,01 %, iar la referendumul convocat de presedintele Klaus Iohannis - 32,49 %, fiind deja depasit pragul pentru validare. Prezenta la urne a depasit-o inca de acum o ora pe cea de la europarlamentarele din 2014, cand la incheierea votului aceasta era de 32,16%. De asemenea, este mult peste cea de parlamentarele din 2016, cand la ora 18. 00 prezenta a fost de 34,39.

Roland Garros: Programul de marti al sportivilor romani - Simona Halep vs Ajla Tomljanovic se va disputa dupa ora 15:30

Simona Halep 3 WTA) va debuta marti la Roland Garros, detinatoarea trofeului urmand sa o intalneasca in primul tur pe australianca Ajla Tomljanovic 47 WTA). Partida dintre cele doua jucatoare a fost programata a treia pe arena Philippe Chatrier si va incepe dupa ora 15:30 ora Romaniei). Tot marti, Irina Begu o va intalni pe Lin Zhu, iar Horia Tecau si Marius Copil vor evolua alaturi de partenerii lor in primul tur al probei de dublu.

Roland Garros: Sorana Cirstea, in turul doi dupa un meci de mare lupta cu slovena Kaja Juvan (scor 5-7, 6-4, 7-5)

Sorana Cirstea locul 84 WTA) si-a aflat adversara din primul tur de la Roland Garros cu doua ore inainte de meci, dupa ce Petra Kvitova s-a retras din competitie din cauza unei accidentari. Romanca a intalnit-o pe slovena Kaja Juvan 18 ani, 131 WTA), care a reusit sa ii puna probleme serioase. Cirstea a fost nevoita sa revina de la 0-1 la seturi pentru a obtine calificarea in turul al doilea al Grand Slam-ului de la Paris. A fost 5-7, 6-4, 7-5 pentru jucatoarea noastra, dupa un meci care a durat doua ore si 22 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )