Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihaela Buzarnescu se opreste in optimi la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Mihaela Buzarnescu se opreste in optimi la Roland Garros

Mihaela Buzarnescu a fost eliminat, duminica, in faza optimilor de finala la Roland Garros. Chiar si asa, Buzarnescu obtine cea mai buna performanta intr-un turneu de Mare Slem. Apasati aici pentru live video . continuă pe Online Sport

MIHAELA BUZARNESCU, in optimi la Roland Garros, dupa cea mai mare victorie a carierei

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat in premiera in optimile turneului de la Roland Garros, dupa ce a obtinut, vineri, cea mai mare victorie a carierei, 6-3, 7-5 cu.

Mihaela Buzarnescu ajunge in optimi la Roland Garros

Mihaela Buzarnescu a furnizat, vineri, cea mai mare supriza de pana acum in turneul feminin de la Roland Garros.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in optimi la Roland Garros. Ce a remarcat liderul mondial WTA dupa meciul cu Andrea Petkovici

Simona Halep s-a calificat en-fanfare in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa a trecut de Andrea Petkovici.

Simona Halep, calificare triumfala in optimi la Roland Garros

Simona Halep si-a justificat postura de lider mondial WTA si a obtinut o victorie clara in fata Andreei Petkovici, in turul III la Roland Garros.

Mihaela Buzarnescu, in optimi, dupa ce a eliminat una dintre favoritele la castigarea trofeului la Roland Garros

Mihaela Buzarnescu, locul 33 WTA si cap de serie numarul 31, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce a eliminat-o, vineri, pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, una dintre favoritele la castigarea trofeului, cu scorul de 6-3, 7-5.

Mihaela Buzarnescu, final de drum la Roland Garros. Romanca a pierdut meciul din optimi. Cum si-a motivat ea infrangerea

Mihaela Buzarnescu a recunoscut, la finalul partidei cu Madison Keys, ca adversara sa a fost mai buna in meciul de duminica si ca serviciul a fost cheia partidei. Jucatoarea noastra a precizat ca emotiile.

Mihaela Buzarnescu, batjocorita de Federatia Romana de Tenis! Cum a fost umilita sportiva chiar de cei care ar fi trebuit sa fie preocupati de soarta ei

Mihaela Buzarnescu este revelatia tenisului romanesc, dar vremurile in care nu o baga nimeni in seama nu sunt deloc indepartate.

LIVE TEXT Mihaela Buzarnescu - Madison Keys in optimi la Roland Garros (12:00)

Urmariti duminica de la ora 12:00 meciul dintre Mihaela Buzarnescu si Madison Keys, partida din optimile de finala la Roland Garros.

LIVE TEXT Mihaela Buzarnescu - Madison Keys in optimi la Roland Garros

Urmariti duminica de la ora 12:00 meciul dintre Mihaela Buzarnescu si Madison Keys, partida din optimile de finala la Roland Garros. Apasati aici pentru live video .

Mihaela Buzarnescu, final de drum la Roland Garros. Romanca a pierdut meciul din optimi

Aventura Mihaelei Buzarnescu la French Open 2018 s-a incheiat. Jucatoarea romana de tenis a fost invinsa clar, duminica, in doua seturi, de americanca Madison Keys favorita 13), cu 6-1, 6-4, in optimile.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )