Libnet.ro
UNICEF

07:45

Mihaela Buzarnescu, final de drum la Roland Garros. Romanca a pierdut meciul din optimi. Cum si-a motivat ea infrangerea

B1 B1,
Mihaela Buzarnescu, final de drum la Roland Garros. Romanca a pierdut meciul din optimi. Cum si-a motivat ea infrangerea

Mihaela Buzarnescu a recunoscut, la finalul partidei cu Madison Keys, ca adversara sa a fost mai buna in meciul de duminica si ca serviciul a fost cheia partidei. Jucatoarea noastra a precizat ca emotiile. continuă pe B1

Mihaela Buzarnescu, final de drum la Roland Garros. Romanca a pierdut meciul din optimi

Aventura Mihaelei Buzarnescu la French Open 2018 s-a incheiat. Jucatoarea romana de tenis a fost invinsa clar, duminica, in doua seturi, de americanca Madison Keys favorita 13), cu 6-1, 6-4, in optimile.

Mihaela Buzarnescu se opreste in optimi la Roland Garros

Mihaela Buzarnescu a fost eliminat, duminica, in faza optimilor de finala la Roland Garros. Chiar si asa, Buzarnescu obtine cea mai buna performanta intr-un turneu de Mare Slem. Apasati aici pentru live video .

Mihaela Buzarnescu ajunge in optimi la Roland Garros

Mihaela Buzarnescu a furnizat, vineri, cea mai mare supriza de pana acum in turneul feminin de la Roland Garros.

Roland Garros: Irina Begu se opreste n turul trei - a fost nvinsa de favorita 7, Caroline Garcia

Irina Begu 40 WTA) s-a oprit in turul al treilea la editia din acest an a turneului de Mare Slem de la Roland Garros. Romanca a fost invinsa sambata, in doua seturi - scor 6-1, 6-3, de jucatoarea franceza Caroline Garcia 7 WTA si favorita numarul 7 a competitiei).

Simona Halep-Andrea Petkovic LIVE TEXT. inceput neclar pentru Halep in meciul de la Roland Garros

Simona Halep joaca cu Andrea Petkovic pentru calificarea in optimi la Roland Garros. Romanca este condusa cu 0-2 in primul set. Halep are 6-1 in meciurile directe cu Petkovic 30 ani, 107 WTA), germanca.

Roland Garros 2018. Cand joaca Simona Halep cu Andrea Petkovic

Simona Halep Andrea Petkovic. Decizie ciudata a organizatorilor de la Roland Garros: romanca va juca al 3-leamecide pe terenul 18. Simona nu va evolua mai devreme de ora 16:00. Chiar.

BUZARNESCU - KEYS LIVE STREAM ROLAND GARROS. Mihaela joaca pentru calificarea in sferturi

Mihaela Buzarnescuva deschide ziua a opta de laRoland Garros. Romanca va juca in optimile de finala duminica, de la ora12. 00, pe arena.

Roland Garros: Dupa succesul de la simplu, Buzarnescu a ratat calificarea in turul doi la dublu mixt

Perechea Mihaela Buzarnescu/Henri Kontinen Romania/Finlanda) a ratat, vineri, calificarea in turul doi al probei de dublu mixt de la Roland Garros. Pentru Buzarnescu a fost al doilea meci al zilei, dupa ce romanca a reusit o victorie impresionanta la simplu, in fata favoritei 4, Elina Svitolina.

Mihaela Buzarnescu, prima reactie dupa victoria istorica in fata Elinei Svitolina

Romanca Mihaela Buzarnescu s-a calificat in optimi la Roland Garros dupa o victorie istorica. Sunt foarte fericita ca am jucat bine azi. Trebuie sa ma calmez in momentele in care sunt nervoasa n. r. a.

ROLAND GARROS. MIHAELA BUZARNESCU-MADISON KEYS ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT. Meci istoric pentru Buzarnescu

MIHAELA BUZARNESCU-MADISON KEYS ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Mihaela Buzarnescu o va infrunta, in premiera pe americanca Madison Keys 23 ani, 13 WTA), cap de serie numarul 13, care a dispus.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )