Libnet.ro
UNICEF

05:16

Mihaela Buzarnescu a pierdut finala turneului WTA de la Praga

Antena3 Antena3,
Mihaela Buzarnescu a pierdut finala turneului WTA de la Praga

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu a fost invinsa de cehoaica Petra Kvitova, cu 4-6, 6-2, 6-3, sambata, in finala turneului WTA de la Praga, dotat cu premii totale de 226. continuă pe Antena3

Revenire si performanta extraordinara pentru Mihaela Buzarnescu! Joaca finala turneului de la Praga

Mihaela Buzarnescu s-a calificat in finala turneului de la Praga, dupa ce a trecut antr-un duel infernal de italianca Camila Giorgi.

N-a rezistat! Mihaela Buzarnescu a pierdut finala de la Praga, dupa ce a facut un prim set remarcabil cu Petra Kvitova

Mihaela Buzarnescu n-a reusit sa castige primul titlu WTA din cariera ei, pirzand finala contra cehoaicei Petra Kvitova.

Mihaela Buzarnescu, n finala turneului de la Praga - Pledoarie pentru jocul ofensiv

Rasturnari de scor, dramatism, lacrimi, cadere nervoasa, forta psihica pe final. Mihaela Buzarnescu a suferit mult pentru a se califica in finala turneului de la Praga, victoria venind dupa o partida de doua ore si 25 de minute 4-6, 6-3, 7-5) cu Camila Giorgi. Buzarnescu a jucat totul pe cartea atacului, iar pana la urma tenisul a recompensat-o. Pentru castigarea trofeului, Mihaela 37 WTA) se va duela cu favorita gazdelor, Petra Kvitova, intr-un adevarat duel al stangacelor.

Buzarnescu pierde finala de la Praga

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu a sustinut sambata dupa ora 12:00 a doua finala din cariera contra cehoaicei Petra Kvitova in finala de la Praga.

A eliminat-o pe Pliskova! Mihaela Buzarnescu este in semifinale la Praga

Mihaela Buzarnescu s-a calificat in semifinalele turneului de la Praga, dupa o victorie superba impotriva unei favorite a gazdelor.

WTA Praga: Mihaela Buzarnescu, nvinsa n a doua finala WTA a carierei - Petra Kvitova, la al treilea trofeu n acest an

Nici a doua oara nu a fost cu noroc pentru Mihaela Buzarnescu 37 WTA), jucatoarea noastra fiind invinsa in finala turneului International de la Praga. Petra Kvitova 10 WTA) a castigat duelul stangacelor, dupa doua ore si 19 de minute de joc: scor 4-6, 6-2, 6-3. Mihaela a avut o revenire incredibila in primul set al finalei, dupa ce a fost condusa cu 3-0 si 4-1, insa experienta Petrei si-a spus cuvantul in urmatoarele doua manse. Dubla campioana de la Wimbledon a condus cu 4-1 in seturile doi si trei, iar a saptea favorita a competitiei din Cehia nu a mai avut puterea sa revina. Kvitova a fost tot mai agresiva, a gresit mult mai putin fata de primul act, trecandu-si in palmares al treilea titlul din acest an si al 23-lea din cariera.

VIDEO WTA Praga: Mihaela Buzarnescu, nvinsa n a doua finala WTA a carierei - Petra Kvitova, la al treilea trofeu n acest an

Nici a doua oara nu a fost cu noroc pentru Mihaela Buzarnescu 37 WTA), jucatoarea noastra fiind invinsa in finala turneului International de la Praga. Petra Kvitova 10 WTA) a castigat duelul stangacelor, dupa doua ore si 16 de minute de joc: scor 4-6, 6-2, 6-3. Mihaela a avut o revenire incredibila in primul set al finalei, dupa ce a fost condusa cu 3-0 si 4-1, insa experienta Petrei si-a spus cuvantul in urmatoarele doua manse. Dubla campioana de la Wimbledon a condus cu 4-1 in seturile doi si trei, iar a saptea favorita a competitiei din Cehia nu a mai avut puterea sa revina. Kvitova a fost tot mai agresiva, a gresit mult mai putin fata de primul act, trecandu-si in palmares al treilea titlul din acest an si al 23-lea din cariera.

Mihaela Buzarnescu a cedat nervos si a injurat, dar s-a calificat in finala: azi joaca pentru primul trofeu WTA al carierei

Mihaela Buzarnescu o intaneste astazi pe Petra Kvitova in finala turneului de la Praga. Jucatoarea noastra a trecut peste un moment critic in semifinale.

WTA Praga: Mihaela Buzarnescu s-a calificat n semifinale

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu, locul 37 WTA si favorita 7, s-a calificat, joi, in semifinalele turneului de la Praga, cu premii totale de 250. 000 de dolari, trecand in sferturi de sportiva ceha Kristyna Pliskova, numarul 74 mondial, relateaza News. ro.

WTA Praga: Mihaela Buzarnescu s-a calificat n sferturi

Mihaela Buzarnescu, locul 37 WTA si cap de serie numarul 7, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de la Praga, cu premii de totale de 250. 000 de dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )