Libnet.ro
UNICEF

12:15

VIDEO WTA Praga: Mihaela Buzarnescu, nvinsa n a doua finala WTA a carierei - Petra Kvitova, la al treilea trofeu n acest an

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Praga: Mihaela Buzarnescu, nvinsa n a doua finala WTA a carierei - Petra Kvitova, la al treilea trofeu n acest an

Nici a doua oara nu a fost cu noroc pentru Mihaela Buzarnescu 37 WTA), jucatoarea noastra fiind invinsa in finala turneului International de la Praga. Petra Kvitova 10 WTA) a castigat duelul stangacelor, dupa doua ore si 16 de minute de joc: scor 4-6, 6-2, 6-3. Mihaela a avut o revenire incredibila in primul set al finalei, dupa ce a fost condusa cu 3-0 si 4-1, insa experienta Petrei si-a spus cuvantul in urmatoarele doua manse. Dubla campioana de la Wimbledon a condus cu 4-1 in seturile doi si trei, iar a saptea favorita a competitiei din Cehia nu a mai avut puterea sa revina. Kvitova a fost tot mai agresiva, a gresit mult mai putin fata de primul act, trecandu-si in palmares al treilea titlul din acest an si al 23-lea din cariera. continuă pe Hotnews

WTA Praga: Mihaela Buzarnescu, nvinsa n a doua finala WTA a carierei - Petra Kvitova, la al treilea trofeu n acest an

Nici a doua oara nu a fost cu noroc pentru Mihaela Buzarnescu 37 WTA), jucatoarea noastra fiind invinsa in finala turneului International de la Praga. Petra Kvitova 10 WTA) a castigat duelul stangacelor, dupa doua ore si 19 de minute de joc: scor 4-6, 6-2, 6-3. Mihaela a avut o revenire incredibila in primul set al finalei, dupa ce a fost condusa cu 3-0 si 4-1, insa experienta Petrei si-a spus cuvantul in urmatoarele doua manse. Dubla campioana de la Wimbledon a condus cu 4-1 in seturile doi si trei, iar a saptea favorita a competitiei din Cehia nu a mai avut puterea sa revina. Kvitova a fost tot mai agresiva, a gresit mult mai putin fata de primul act, trecandu-si in palmares al treilea titlul din acest an si al 23-lea din cariera.

WTA Praga: Mihaela Buzarnescu s-a calificat n sferturi

Mihaela Buzarnescu, locul 37 WTA si cap de serie numarul 7, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de la Praga, cu premii de totale de 250. 000 de dolari.

WTA Praga: Mihaela Buzarnescu s-a calificat n semifinale

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu, locul 37 WTA si favorita 7, s-a calificat, joi, in semifinalele turneului de la Praga, cu premii totale de 250. 000 de dolari, trecand in sferturi de sportiva ceha Kristyna Pliskova, numarul 74 mondial, relateaza News. ro.

Mihaela Buzarnescu a pierdut finala turneului WTA de la Praga

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu a fost invinsa de cehoaica Petra Kvitova, cu 4-6, 6-2, 6-3, sambata, in finala turneului WTA de la Praga, dotat cu premii totale de 226.

N-a rezistat! Mihaela Buzarnescu a pierdut finala de la Praga, dupa ce a facut un prim set remarcabil cu Petra Kvitova

Mihaela Buzarnescu n-a reusit sa castige primul titlu WTA din cariera ei, pirzand finala contra cehoaicei Petra Kvitova.

Mihaela Buzarnescu, n finala turneului de la Praga - Pledoarie pentru jocul ofensiv

Rasturnari de scor, dramatism, lacrimi, cadere nervoasa, forta psihica pe final. Mihaela Buzarnescu a suferit mult pentru a se califica in finala turneului de la Praga, victoria venind dupa o partida de doua ore si 25 de minute 4-6, 6-3, 7-5) cu Camila Giorgi. Buzarnescu a jucat totul pe cartea atacului, iar pana la urma tenisul a recompensat-o. Pentru castigarea trofeului, Mihaela 37 WTA) se va duela cu favorita gazdelor, Petra Kvitova, intr-un adevarat duel al stangacelor.

Mihaela Buzarnescu a cedat nervos si a injurat, dar s-a calificat in finala: azi joaca pentru primul trofeu WTA al carierei

Mihaela Buzarnescu o intaneste astazi pe Petra Kvitova in finala turneului de la Praga. Jucatoarea noastra a trecut peste un moment critic in semifinale.

Revenire si performanta extraordinara pentru Mihaela Buzarnescu! Joaca finala turneului de la Praga

Mihaela Buzarnescu s-a calificat in finala turneului de la Praga, dupa ce a trecut antr-un duel infernal de italianca Camila Giorgi.

A eliminat-o pe Pliskova! Mihaela Buzarnescu este in semifinale la Praga

Mihaela Buzarnescu s-a calificat in semifinalele turneului de la Praga, dupa o victorie superba impotriva unei favorite a gazdelor.

WTA Madrid: Simona Halep, Sorana Crstea si Mihaela Buzarnescu vor evolua duminica

Organizatorii turneului de la Madrid au anuntat programul zilei de duminica, Simona Halep, Sorana Cirstea si Mihaela Buzarnescu urmand sa debuteze la competitia de categorie Premier Mandatory. Meciul dintre Halep si Ekaterina Makarova va fi al doilea al zilei pe arena Manolo Santana si va incepe in jurul orei 14:00.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )