Libnet.ro
UNICEF

15:31

Mihaela Buzarnescu, singura jucatoare din Romania care s-a bucurat public pentru trofeul Simonei Halep

Adevărul Adevărul,
Mihaela Buzarnescu, singura jucatoare din Romania care s-a bucurat public pentru trofeul Simonei Halep

Simona Halep nu are multe prietene in lumea jucatoarelor de tenis, fiind o jucatoare mai degraba introvertita decat prietenoasa. continuă pe Adevărul

O zona din Romania, intr-un top european al celor mai frumoase destinatii: E ca o calatorie inapoi in timp

O zona din Romania este considerata o destinatie de vacanta frumoasa, potrivit unui articol publicat de Business Insider, in care este laudata atmosfera care te transporta inapoi in.

Orasul din Romania in care pretul apartamentelor a crescut alarmant

Cel mai mare oras din Moldova, Iasi, a devenit al saptelea oras al Romaniei in care pretul mediu al apartamentelor a depasit pragul de 1. 000 euro/mp, potrivit datelor publicate joi de portalul Imobiliare. ro.

Online si offline: migrare sau completare? Spre ce se indreapta retailul de fashion din Romania

Piata de fashion online din Romania va creste cu aproximativ 20% in 2018, urmand sa ajunga la nivelul de 258 milioane euro. Cresterea urmeaza acelasi ritm cu intreaga piata de e-commerce si nu inseamna neaparat ca vanzarile din magazinele clasice vor.

Cele mai scumpe apartamente. Sapte orase din Romania preturile au depasit pragul psihologic

In sapte localitati din Romania, preturile apartamentelor au depasit pragul psihologic de 1. 000 de euro pe metru patrat. Cluj-Napoca ramane orasul cu cele mai scumpe apartamente, mai scumpe chiar si deca.

Rasturnare de situatie in cazul CRIMINALULUI din Brasov care si-a macelarit familia. Abia acum s-a aflat!

Barbatul din Brasov care in luna martie si-a ucis sotia si cei doi copii a avut discernamant in momentul comiterii faptelor. Procurorii spun ca acesta va raspunde penal pentru ce a facut si va fi internat.

VIDEO O patiserie din Constanta care livra gradinitelor, nchisa temporar din cauza mizeriei si a temperaturii la care erau pastrate produsele

O patiserie din Constanta care avea contract de livrare cu doua gradinite din municipiu a fost inchisa vineri, de catre comisarii de la Protectia Consumatorului, dupa ce acestia au gasit mizerie si produse pastrate la temperaturi de peste 27 de grade, relateaza Mediafax.

Rasturnare de situatie in cazul criminalului din Brasov, care si-a omorat familia. Ce s-a aflat dupa expertiza psihiatrica

Barbatul in varsta de 43 de ani din Brasov, care in luna martie si-a ucis sotia si cei doi copii, dupa ce i-a injunghiat pe acestia in timp ce dormeau, a avut discernamant scazut in momentul comiterii fa.

De ce e Simona Halep cea mai buna jucatoare din Romania din toate timpurile

Simona Halep este doar al treilea roman care castiga un titlu de Grand Slam, in probele de simplu. Cu aceasta performanta, ea devine, incontestabil, cea mai buna jucatoare romana din toate timpurile, intrecand-o pe managerul ei, Virginia Ruzici.

Tanara din Romania care a refuzat Oxfordul. Ceea ce ramane in timp nu este o diploma sau o medalie

Anda Tenie este o tanara din Targu-Mures, olimpica nationala la matematica, admisa la cinci faimoase universitati din lume, printre care si Oxford.

Ilan Laufer se muta din Romania! Fostul Ministru lanseaza Programul Smart Start USA!

Fostul ministru pentru IMM-uri Ilan Laufer a prezentat proiectul Smart Start USA, cu ajutorul caruia isi propune sa aducabani americani in Romania. Stim ca America este investitor in Romania. Avem.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )