Libnet.ro
UNICEF

17:45

Mihaela Buzarnescu sustine cu o donatie Spitalul Gerota din Bucuresti

Online Sport Online Sport,
Mihaela Buzarnescu sustine cu o donatie Spitalul Gerota din Bucuresti

Impresionata de evenimentele in desfasurare cauzate de coronavirus, jucatoarea de tenis Mihaela Buzarnescu anunta ca va face o donatie pentru Spitalul Gerota. continuă pe Online Sport

Dosar penal pentru pacientul cu coronavirus care si-a dat masca jos si a tusit intentionat catre medicii de la Spitalul Babes din Bucuresti

Parchetul anunta ca s-a autosesizat si a deschis dosar penal pe numele barbatului depistat cu coronavirus care si-ar fi dat jos masca de protectie si ar fi tusit intentionat catre medicii de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti. Un alt dosar penal a fost deschis in cazul unui barbat din Mures intors din Germania care a plecat din izolare si a mers cu autobuzul, apoi cu un taxi.

CORONAVIRUS |inca 7 cazuri noi la spitalul Gerota, din cauza fostului ofiter MAI care a ascuns ca a fost plecat in Israel

7 cazuri noi de coronavirus au fost descoperite marti noaptea la Spitalul MAI Dimitrie Gerota, numarul total al infectatilor din pricina fostului sef adjunct al Politiei Capitalei ajungand astfel la 49 de.

Situatie critica la Spitalul Gerota: Jumatate din personalul medical, infectat cu coronavirus

Situatie critica la Spitalul Ministerului de Interne, Dimitrie Gerota, din Capitala: jumatate din personalul medical unitatii medicale a fost depistat cu noul coronavirus.

22 de cazuri de coronavirus inregistrate la Spitalul Gerota

Dintre cele 33 de cazuri de coronavirus confirmate astazi, un numar de 22 au fost inregistrate la Spitalul Gerota. Pacientii nou confirmati au varsta cuprinsa intre 26 ani si 64 de ani.

Efectele imediate ale suspendarii turneelor de tenis, explicate de Mihaela Buzarnescu: Totul e o enigma

In urma cu 12 luni, Mihaela Buzarnescu stationa pe un confortabil loc 31 WTA, care consemna nu doar un varf al formei sale sportive, ci si promisiunea stabilitatii financiare. in prezent, ea le deschide tuturor ochii asupra efectelor imediate pe care anularea in cascada a turneelor de tenis le are asupra sportivilor.

Scene de groaza la un spital din Bucuresti! Un pacient infectat cu coronavirus ii scuipa pe medici pentru a-i infecta

Scene oripilante au avut loc in cursul serii trecute, dupa ce un pacient infectat cu coronavirus si-a dat masca jos si a inceput sa ii scuipe pe doctori pentru a-i infecta. Momentele de groaza au avut loc la Spitalul Victor Babes din Bucuresti, acolo unde fusese adus pacientul. Cum s-au petrecut faptele Un barbat infectat .

Studentii protesteaza fata de cresterea taxelor la Facultatea de Drept de la Universitatea din Bucuresti Pentru licenta taxele cresc de la 3.500 la 5.450 lei pe an

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) protesteaza fata de propunerile Consiliului Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti privind cresterea taxelor de scolarizare ale facultatii, si sustine astfel pozitia colegilor lor din Asociatia Studentilor in Drept ASD), arata un comunicat de presa al studentilo. in perioada 13-14 martie in cadrul sedintei Consiliului Facultatii de Drept a fost aprobata propunerea catre Universitatea din Bucuresti de a creste semnificativ cuantumurile taxelor de scolarizare pentru studentii inmatriculati incepand cu anul universitar 2020-2021.

Ce program vor avea mall-urile in conditiile situatiei de urgenta. Orarul fiecarui mall din Bucuresti

Presedintele Romaniei, Klaus Iohanis, a decretat, luni, stare de urgenta pentru 30 de zile, in contextul cazurilor de coronavirus inregistrate in Romania. Acest lucru a determinat mall-urile si supermarket-urile sa-si schimbe programul. Mai multe centre comerciale din Bucuresti si din tara au anuntat ca isi vor reduce programul de functionare, insa hipermarketurile si farmaciile din .

Carturesti inchide pe termen nedefinit majoritatea librariilor din Bucuresti si din tara

Carturesti a decis sa inchida in zilele urmatoare majoritatea librariilor din Bucuresti si din tara, pentru a proteja sigurata angajatilor si a cititorilor. in contextul pandemiei de coronavirus, Compania de Librarii Bucuresti CLB) a anuntat ca a inchis o parte dintre cele 43 de librarii.

Coronavirus: Carturesti inchide pe termen nedefinit majoritatea librariilor din Bucuresti si din tara Cerem masuri urgente de sprijin a intreprinderilor din domeniul cartii

Carturesti anunta ca a decis sa inchida pe termen nedefinit majoritatea librariilor din Bucuresti si din tara, pentru siguranta librarilor si a cititorilor, in contextul pandemiei de coronavirus. Reprezentantii Carturesti solicita autoritatilor masuri urgente de sprijin a intreprinderilor din domeniul cartii, precum suportarea integrala a somajului tehnic de catre stat si linii de creditare cu dobanda zero asigurate de statul roman.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )