Libnet.ro
UNICEF

12:00

Spitalul de Psihiatrie Sapoca, o oala sub presiune de 15 ani. Sectia de alcoolici s-a transformat in pavilion de lux, cu plata

Adevărul Adevărul,
Spitalul de Psihiatrie Sapoca, o oala sub presiune de 15 ani. Sectia de alcoolici s-a transformat in pavilion de lux, cu plata

Medicul Maria Cristache, fost director al Spitalului de psihiatrie Sapoca, descrie motivele pentru care unitatea medicala a fost o oala sub presiune in ultimii 15 ani. continuă pe Adevărul

Sinteza zilei. O tanara sechestrata de la varsta de 15 ani si trimisa de proxeneti in Italia rupe tacerea

In aceasta seara la Sinteza zilei Mihai Gadea difuzeaza filmul misterelor si al uriaselor controverse in scandalul Caracal. O tanara sechestrata de la varsta de 15 ani si constransa sa se prostitueze.

Caz revoltator in Targu Mures! Un adolescent de 15 ani a murit inecat intr-o piscina. in zona nu era niciun salvamar

Un adolescent de 15 ani si-a pierdut viata dupa ce s-a inecat in piscina unui strand din TarguMures. Tanarul era cu mai multi prieteni, iar unul dintre ei a povestit ca adolescentul a dat semne.

Sperante pentru olimpicul de 15 ani nenorocit pe viata intr-un accident rutier. Adolescentul a ajuns in Germania pentru tratament

Dan Mircea Tenea 15 ani), olimpic la istorie, va incepe tratamentul care s-ar putea dovedi crucial pentru recuperarea lui neuro-motorie. Pe 9 aprilie 2018, adolescentul a suferit rani grave la cap dupa ce un preot a intrat cu masina pe contrasens, lovind frontal autovehiculul in care acesta se gasea.

Doi baieti de 14 si 15 ani, acuzati ca au violat alti doi copii. Adolescentii au fost arestati: S-a confirmat raportul anal

Doi baieti de 14 si 15 ani sunt acuzati ca au intretinut raporturi sexuale cu alti doi copii, la Strandul Ostroveni, din Ramnicu Valcea. Presupusul viol ar fi avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, iar victimele au ajuns la spital pentru recoltarea probelor. Duminica, adolescentii au fost arestati preventiv.

Sex contra cost pe marginea soselei cu o adolescenta de 15 ani. Ce a patit tanara cunoscuta ca prostituata

O adolescenta de 15 ani a fost prinsa in flagrant de politisti in timp ce se prostitua. Clientul ei era un barbat in varsta de 51 de ani.

Caz halucinant! Romanca sechestrata in Spania de iubitul mai tanar cu 15 ani

Un barbat de 36 de ani din Timis a fost retinut de catre autoritatile spaniole, fiind acuzat ca a sechestrat-o intr-un apartament dintr-un sat de langa Valencia pe concubina sa in varsta de 51 de ani, pe.

Romanca sechestrata in Spania de iubitul mai tanar cu 15 ani. Cum era obligata victima sa pozeze pe Facebook

Un roman de 36 de ani a fost retinut in Spania, fiind acuzat ca a sechestrat-o si abuzat-o pe concubina sa de 51 de ani, tot romanca. Autoritatile spaniole au intervenit sesizate de politistii romani alertati de rudele femeii.

Adolescentul ajuns criminal la 15 ani dupa ce a devenit dependent de etnobotanice a fost trimis in judecata

Adolescentul care a ucis un tanar de 19 ani la o petrecere, pe fondul dependentei de substante etnobotanice, a fost trimis in judecata de Parchetul Tribunalului Galati. Lasat de mama in grija bunicii, baiatul avea deseori manifestari bizare, insotite de episoade de violenta extrema.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )