Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cel mai mare concurs de pescuit la crap, organizat in perioada 26-30 august

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare concurs de pescuit la crap, organizat in perioada 26-30 august

Cel mai mare concurs international de pescuit la crap al anului organizat de clubul sportiv Pelicanul se va desfasura in perioada 26-30 august pe lacul Sarulesti din judetul Calarasi. continuă pe Adevărul

Cel mai mare bacsis pe care l-a primit un roman in Anglia. A livrat pizza si a avut o mare surpriza

Surpriza uriasa care i-a lasat o amintire impresionanta unui roman plecat in Anglia. A livrat pizza unor tineri care i-au facut o bucurie imensa fara sa-si dea seama. De ce a avut parte Ovidiu? Ovidiu le-a livrat pizza, ei i-au schimbat viata Doi tineri vloggeri cunoscuti in Marea Britanie au lansat o provocare pentru cel .

Fratii Dedeman dau o noua lovitura de proportii. Cel mai mare magazin din Bucuresti

Fratii Dragos si Adrian Paval, care detin Dedeman, bifeaza o noua lovitura: extinderea celui mai vechi magazin din Bucuresti al companiei, pe un teren de 2,9 hectare cumparat cu 3 milioane de euro de la CELPI. Dedeman vrea sa extinda cel mai vechi magazin din Bucuresti Dedeman a cumparat un teren de 2,9 hectare in .

Cel mai mare sindicat auto din Germania cere scurtarea saptamanii de lucru la 4 zile. Se incearca prevenirea concedierilor in masa

Discutiile despre scurtarea programului de lucru sunt vechi in Germania. Acum, cel mai mare sindicat din Germania, IG Metall, a propus scurtarea saptamanii de lucru la patru zile, ca posibila solutie la.

Stam cel mai rau din Europa. Avem cea mai mare rata a mortilor in ultimele 2 saptamani

Romania a devenit tara europeana ce a inregistrat cele mai multe decese din cauza noului coronavirus, la fiecare 100. 000 de locuitori in ultimele 14 zile, conform datelor actualizate marti de Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC), in timp ce Spania a inregistrat cele mai multe infectii, noteaza agentia EFE, citata de Agerpres.

Acuzatii de coruptie fara precedent in Romania. Ce se intampla cu cel mai puternic laser din lume

Dupa demiterea managereului de proiect si aducerea la conducerea institutului a unui personaj controversat, afirmatiile de coruptie au inceput sa apara la Institulul de la Magurele, unde este dezvoltat cel mare proiect laser european. Acuzatii de coruptie fara precedent in Romania Institutul Magurele, din apropierea Bucurestiului, gazduieste cel mai puternic laser stiintific din lume, insa .

Ionut Dumitru: Deficitul bugetar va fi mai mare decat cel asumat de Guvern, de 8,6% din PIB

Deficitul bugetar va fi mai mare decat tinta pe care si-a asumat-o Guvernul, de 8,6% din PIB, a declarat, vineri, pentru Agerpres, economistul sef al Raiffeisen Bank si fost presedinte al Consiliului Fiscal, Ionut Dumitru, mentionand ca va reevalua estimarea la 9,5%.

EXCLUSIV Doctorul Virgil Musta, despre masurile de preventie pentru mersul la piata: Sa nu vina fiecare client sa puna mana pe alimente, pentru ca riscul de contaminare este mult mai mare

Pietele aglomerate ar putea fi unul dintre locurile in care noul coronaviurs se raspandeste cel mai usor, mai ales atunci cand nu sunt respectate masurile de prevenire si distantare. Am discutat cu doctorul.

Care este cea mai mare greseala pe care o facem zilnic. Poate provoca complicatii severe

Constipatia este o afectiune pe care multi nu o iau deloc in serios. Gastroenterologul Andrei Haidar a vorbit la Sfat de sanatate cu Andreea Cigolea despre ce boli ascunde un tranzit intestinal anormal. Cel mai important se pare ca este un mic dejun sanatos si o alimentatie echilibrata. Vestea buna este ca ne vindecam de constipatie mai usor decat ne-am fi gandit.

Razvan Burleanu: Consideram ca exista un risc mai mare de infectare la terase decat pe terenul de fotbal

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat ca va avea, miercuri, o intalnire cu reprezentantii MTS, in care principiul de la care va porni discutiile va fi ca in momentul de fata exista un risc mai mare de infectare la terasa decat pe terenul de fotbal. in ceea ce priveste costurile testarii pentru coronavirus, federatia va crea un fond de sprijin pentru cluburi.

Burleanu: Exista un risc mai mare de infectare la terase decat pe terenul de fotbal

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat ca va avea, miercuri, o intalnire cu reprezentantii MTS, in care principiul de la care va porni discutiile va fi ca in momentul de fata exista un risc mai mare de infectare la terasa decat pe terenul de fotbal. in ceea ce priveste costurile testarii pentur coronavirus, federatia va crea un fond de sprijin pentru cluburi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )