Libnet.ro
UNICEF

17:30

Liberalii anunta un procent istoric la alegerile locale. Sighiartau: PNL are peste 34% si peste 1.300 de primari Nu vom face nicio alianta cu PSD

Hotnews Hotnews,
 Liberalii anunta un procent istoric la alegerile locale. Sighiartau: PNL are peste 34% si peste 1.300 de primari Nu vom face nicio alianta cu PSD

Liberalii isi revendica victoria in alegerile locale. PNL este primul partid din Romania, PNL are un scor de peste 34%, un procent istoric pentru partidul nostru, a declarat luni secretarul general al PNL, Robert Sighiartau. continuă pe Hotnews

Cum s-a colorat harta resedintelor de judet dupa alegerile locale. PSD si PNL si-au impartit frateste victoriile

PSD si PNL si-au impartit aproape egal resedintele de judet la alegerile locale 2020. Alianta USR PLUS numara doar patru mari primarii in afara Capitalei, insa victoriile sunt prestigioase: au fost obtinute exact in fiefuri PNL si PSD. Oltenia ramane rosie, in timp ce liberalii au reusit sa-si conserve vestul tarii si, in plus, sa recastige o parte din Moldova.

Robert Sighiartau: PNL a ajuns de la 7 la 17 consilii judetene. in Vrancea s-a dus lupta 4 ani. Marian Oprisan i-a tinut pe oameni in saracie (VIDEO)

Secretarul General al PNL, deputatul Robert Sighiartau, a vorbit luni seara, pentru B1 TV, despre lupta dusa de PNL pentru a invinge PSD in mai multe judete si despre ce inseamna victoria in alegerile locale pe.

Cum arata harta politica a Romaniei dupa alegerile locale: PSD conduce 20 de judete, PNL 17 si UDMR 4 Schimbari majore fata de situatia din 2016

PSD a ramas la conducere in jumatate din tara dupa alegerile locale de duminica. 20 de judete au ramas rosii, in timp ce liberalii au 17, iar UDMR - patru. Asta in conditiile in care, in ultimii patru.

Ludovic Orban anunta remanierea Guvernului dupa alegerile locale. Executivul se desparte de ministrii care au obtinut alte functii la alegerile locale 2020

Mai multi ministri PNL au candidat la alegerile locale 2020. Pentru ca exista si castigatori, premierul Ludovic Orban este nevoie sa se desparta de acestia si sa anunte o remaniere.

Lista primarilor din judetul Neamt, primele rezultate la alegerile locale 2020

La alegerile locale 2020, in judetul Neamt s-a inregistrat o prezenta la vot de 43,21% . Potrivit primelor rezultate, liberalii au castigat Primaria dar si cele mai multe locuri in Consiliul Local 35,71%).

Mihai Chirica, despre victoria in alegerile locale: A contat si faptul ca m-am inscris in PNL. Cei de la PSD au fost resanctionati de catre ieseni pentru ca nu au putut sa se desprinda de metehnele fostului lider (VIDEO)

Actualul primar al Iasiului, Mihai Chirica, candidat PNL, a obtinut un nou mandat, potrivit rezultatelor partiale de la alegerile locale din 27 septembrie. Mihai Chirica a afirmat dupa inchiderea sectiilor de vot.

Premierul Ludovic Orban, despre victoria PNL la alegerile locale: Nu ma hazardez sa va dau datele pana nu suntem siguri 100%

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a oferit noi detalii despre cele mai importante victorii ale PNL la alegerile locale, potrivit rezultatelor partiale. Printre acestea s-ar numara si Oltenita, municipiul lui Ion.

inca un fief pierdut de PSD: Candidatul PNL la Primaria Busteni, Mircea Corbu, ar fi castigat alegerile locale

Infrangere dureroasa pentru PSD, in unul din fiefurile sale. Potrivit rezultatelor partiale, candidatul PNL la Primaria Busteni, Mircea Corbu, ar fi castigat alegerile locale organizate duminica. PSD pierde.

Ludovic Orban: Pentru prima oara de la Revolutie, PNL inregistreaza o victorie clara in alegerile locale si bate PSD fara drept de apel

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a salutat duminica seara rezultatele de la alegeri si a afirmat ca, pentru prima oara de la Revolutie pana astazi, dupa 30 de ani, PNL inregistreaza o victorie clara in alegerile locale si bate PSD fara drept de apel.

Marcel Vela anunta masuri speciale pentru alegerile locale

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, sambata, ca pentru alegerile locale s-a dispus.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )