Libnet.ro
UNICEF

11:15

Mihai Chirica, implicat intr-un grav accident rutier. Primarul Iasiului a fost transportat de urgenta la spital (VIDEO)

B1 B1,
Mihai Chirica, implicat intr-un grav accident rutier. Primarul Iasiului a fost transportat de urgenta la spital (VIDEO)

Mihai Chirica, primarul Iasiului, a fost implicat intr-un grav accident rutier, sambata noapte, si a fost transportat de urgenta la spital. Edilul plecase de la stadion, alaturi de fratele sau, dupa ce a. continuă pe B1

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a fost implicat intr-un accident rutier. Masina pe care o conducea s-a ciocnit violent cu un autoturism BMW Seria 5

Mihai Chirica, primarul Municipiului Iasi, a fost implicat intr-un accident rutier in seara zilei de sambata, 7 martie.

Mihai Chirica, prima reactie dupa accidentul in care a fost implicat la Iasi: Am trecut o cumpana. Puteam fi in scaunul cu rotile

Mihai Chirica, primarul municipiului Iasi, a fost implicat intr-un grav accident rutier, sambata seara, in zona Moara de Foc din oras.

Mihai Chirica a ajuns la spital dupa un accident rutier petrecut intr-o intersectie din Iasi!

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a fost implicat sambata seara intr-un accident rutier, fiind transp.

Mihai Chirica, primarul din Iasi, accident grav in ziua in care a devenit candidat PNL

Mihai Chirica, primarul municipiului Iasi, a fost implicat intr-un grav accident rutier, in aceasta seara, in zona Moara de Foc din oras.

Accident rutier cu masina Politiei, aflata in misiune. Un tanar imprudent a distrus autospeciala

Un echipaj de Politie aflat in misiune a fost implicat intr-un accident rutier intr-o intersectie din Hateg. Un sofer imprudent a produs coliziunea.

Dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, deschis dupa accidentul lui Mihai Chirica

Un dosar penal in rem pentru vatamare corporala din culpa a fost deschis de Politia Iasi, dupa accidentul rutier in care a fost implicat aseara primarul Mihai Chirica.

VIDEO Mihai Chirica a facut accident, sambata seara, intr-o intersectie din Iasi

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a fost implicat intr-un accident, sambata seara, intr-o intersectie din oras, informeaza Mediafax. Trei persoane, intre care si edilul, au fost dusi la spital, iar politistii sunt la fata locului si fac cercetari pentru a stabili ce s-a intamplat.

VIDEO Momentul producerii accidentului in care a fost implicat primarul Mihai Chirica

Au aparut primele imagini cu momentul producerii accidentului in care a fost implicat primarul Iasiului, Mihai Chirica. in acest moment se desfasoara o ancheta.

Mihai Chirica, dupa accidentul de sambata seara: Am trecut o cumpana, in care poti vorbi despre cat de fragila este viata

Mihai Chirica, primarul Iasiului, a avut comentat accidentul rutier de sambata seara, in urma caruia a ajuns la spital. Edilul spune ca a trecut o cumpana si ca Dumnezeu i-a mai dat o.

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a devenit membru PNL si va candida pentru un nou mandat din partea liberalilor. Costel Alexe, candidat la CJ

Mihai Chirica va candida din partea PNL la primaria Iasi, dupa ce edilul si-a depus adeziunea la filiala ieseana a liberalilor.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )