Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Chirica, prima reactie dupa accidentul in care a fost implicat la Iasi: Am trecut o cumpana. Puteam fi in scaunul cu rotile

Antena3 Antena3,
Mihai Chirica, prima reactie dupa accidentul in care a fost implicat la Iasi: Am trecut o cumpana. Puteam fi in scaunul cu rotile

Mihai Chirica, primarul municipiului Iasi, a fost implicat intr-un grav accident rutier, sambata seara, in zona Moara de Foc din oras. continuă pe Antena3

Avocatul Sorinei Pintea, reactie dupa ce a fost declarat incompatibil: O regie ieftina! Presiune pusa pe aparare

Avocatul Sorinei Pintea a avut o prima reactie dupa ce Agentia Nationala de Integritate l-a gasit incompatibil. Mocanu Viorel sustine ca acest demers este doar o regie ieftina, iar acesta ar fi un mesaj clar pentru a se retrage din echipa fostului ministru al Sanatatii.

Vintila, prima reactie dupa calificarea in semifinalele Cupei

Bogdan Vintila a vorbit la cald despre meciul cu Hermannstadt, plecarea lui Balgradean si accidentarea lui Gnohere.

Mihai Chirica a ajuns la spital dupa un accident rutier petrecut intr-o intersectie din Iasi!

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a fost implicat sambata seara intr-un accident rutier, fiind transp.

Dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, deschis dupa accidentul lui Mihai Chirica

Un dosar penal in rem pentru vatamare corporala din culpa a fost deschis de Politia Iasi, dupa accidentul rutier in care a fost implicat aseara primarul Mihai Chirica.

Mihai Chirica, dupa accidentul de sambata seara: Am trecut o cumpana, in care poti vorbi despre cat de fragila este viata

Mihai Chirica, primarul Iasiului, a avut comentat accidentul rutier de sambata seara, in urma caruia a ajuns la spital. Edilul spune ca a trecut o cumpana si ca Dumnezeu i-a mai dat o.

Liviu Iolu, candidat la Primaria Iasi, dupa accidentul lui Chirica: Sa explice a cui este masina pe care o conducea, ca nu exista in declaratia de avere

Candidatul PLUS la Primaria Iasi, Liviu Iolu, ii cere primarului Mihai Chirica - contracandidatul sau din partea PNL - ca dupa ce-si revine in urma accidentului rutier in care a fost implicat, sa spuna a cui este masina pe care o conducea si care nu exista in declaratia de avere.

Surse. PNL valideaza luni candidatura lui Mihai Chirica pentru Primaria Iasi. Liberalii repeta modelul Nicusor Dan

Biroul Politic National BPN) al PNL urmeaza sa valideze luni candidatura lui Mihai Chirica pentru Primaria Iasi, sustin surse politice pentru Adevarul. Negocierile cu Mihai Chirica, ales in 2016 din partea PSD, au fost purtate de Costel Alexe, ministrul Mediului. Alexe ar urma sa candideze pentru sefia Consiliului Judetean Iasi. Si Ludovic Orban sustine candidatura lui Chirica, cotat in sondaje cu prima sansa pentru un nou mandat.

Mihai Chirica, implicat intr-un grav accident rutier. Primarul Iasiului a fost transportat de urgenta la spital (VIDEO)

Mihai Chirica, primarul Iasiului, a fost implicat intr-un grav accident rutier, sambata noapte, si a fost transportat de urgenta la spital. Edilul plecase de la stadion, alaturi de fratele sau, dupa ce a.

PNL anunta oficial ca Mihai Chirica este candidatul partidului la Primaria Iasi

Biroul Politic Judetean al PNL Iasi a votat, sambata, candidatura lui Mihai Chirica la Primaria Iasului. Fostul social-democrat a fost sustinut de 28 de membri, trei s-au abtinut si doi au votat impotriva. Pentru presedintia CJ Iasi este sustinut ministrul Mediului, Costel Alexe. Deputatul Marius Bodea demisioneaza din PNL dupa aprobarea candidaturii lui Chirica: Un partid istoric, ingenuncheat in fata unui pesedist rapace.

VIDEO Momentul producerii accidentului in care a fost implicat primarul Mihai Chirica

Au aparut primele imagini cu momentul producerii accidentului in care a fost implicat primarul Iasiului, Mihai Chirica. in acest moment se desfasoara o ancheta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )