Libnet.ro
UNICEF

10:15

Mihai Chirica a ajuns la spital dupa un accident rutier petrecut intr-o intersectie din Iasi!

România Liberă România Liberă,
Mihai Chirica a ajuns la spital dupa un accident rutier petrecut intr-o intersectie din Iasi!

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a fost implicat sambata seara intr-un accident rutier, fiind transp. continuă pe România Liberă

Mihai Chirica, prima reactie dupa accidentul in care a fost implicat la Iasi: Am trecut o cumpana. Puteam fi in scaunul cu rotile

Mihai Chirica, primarul municipiului Iasi, a fost implicat intr-un grav accident rutier, sambata seara, in zona Moara de Foc din oras.

Mihai Chirica, primarul din Iasi, accident grav in ziua in care a devenit candidat PNL

Mihai Chirica, primarul municipiului Iasi, a fost implicat intr-un grav accident rutier, in aceasta seara, in zona Moara de Foc din oras.

Mihai Chirica, implicat intr-un grav accident rutier. Primarul Iasiului a fost transportat de urgenta la spital (VIDEO)

Mihai Chirica, primarul Iasiului, a fost implicat intr-un grav accident rutier, sambata noapte, si a fost transportat de urgenta la spital. Edilul plecase de la stadion, alaturi de fratele sau, dupa ce a.

Mihai Chirica, dupa accidentul de sambata seara: Am trecut o cumpana, in care poti vorbi despre cat de fragila este viata

Mihai Chirica, primarul Iasiului, a avut comentat accidentul rutier de sambata seara, in urma caruia a ajuns la spital. Edilul spune ca a trecut o cumpana si ca Dumnezeu i-a mai dat o.

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a fost implicat intr-un accident rutier. Masina pe care o conducea s-a ciocnit violent cu un autoturism BMW Seria 5

Mihai Chirica, primarul Municipiului Iasi, a fost implicat intr-un accident rutier in seara zilei de sambata, 7 martie.

Dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, deschis dupa accidentul lui Mihai Chirica

Un dosar penal in rem pentru vatamare corporala din culpa a fost deschis de Politia Iasi, dupa accidentul rutier in care a fost implicat aseara primarul Mihai Chirica.

VIDEO Mihai Chirica a facut accident, sambata seara, intr-o intersectie din Iasi

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a fost implicat intr-un accident, sambata seara, intr-o intersectie din oras, informeaza Mediafax. Trei persoane, intre care si edilul, au fost dusi la spital, iar politistii sunt la fata locului si fac cercetari pentru a stabili ce s-a intamplat.

Accident rutier pe Autostrada A1, intre Deva si Simeria. O tanara a produs coliziunea

Un accident rutier s-a petrecut pe Autostrada A1, intre Deva si SImeria, dupa ce o tanara aflata la volan nu a pastrat distanta fata de masina care circula in fata sa.

Bebelus ranit intr-un accident rutier produs pe raza judetului Buzau

Un accident rutier s-a produs, vineri dupa-amiaza, in zona localitatii Pogoanele, din cauza unei depasiri neinspirate. Evenimentul s-a soldat cu ranirea unei nou-nascute, care a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale.

Marius Bodea, seful organizatiei municipale Iasi, isi da demisia din PNL, dupa cooptarea lui Mihai Chirica: Nu ma voi inscrie in nici un alt partid

Deputatul Marius Bodea a renuntat la sefia organizatiei municipale Iasi a PNL, dupa ce liberalii l-au cooptat pe primarul Mihai Chirica si au anuntat ca il sustin in cursa pentru un nou mandat. Odata cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,275 seconds )