Libnet.ro
UNICEF

07:45

Dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, deschis dupa accidentul lui Mihai Chirica

Antena3 Antena3,
Dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, deschis dupa accidentul lui Mihai Chirica

Un dosar penal in rem pentru vatamare corporala din culpa a fost deschis de Politia Iasi, dupa accidentul rutier in care a fost implicat aseara primarul Mihai Chirica. continuă pe Antena3

Dosar penal pentru defrisarile ilegale din Maramures

Peste 100. 000 metri cubi de lemne, rasi ilegal in 10 ani * Prejudiciul total depaseste 12 milioane lei Costel Alexe, ministrul mediului, apelor si padurilor, a declarat, ieri, ca Maramures este in topul judetelor cu cele mai multe taieri ilegale din padure. Ministrul de resort a aratat ca Garda Forestiera Cluj a constatat ca, pe raza Ocolului Silvic Sighetul Marmatiei, s-a produs cea mai mare taiere ilegala din ultimii cinci ani. Este vorba despre o suprafata de 340 de hectare si de un prejudiciu adus statului roman de peste 12 milioane de lei.

Cinci accesorii care le fac viata usoara soferilor la volan. Cum afli daca berea consumata te face pasibil de dosar penal

Exista cateva accesorii care le sunt de un real folos conducatorilor auto in trafic, dar si in cazul in care sunt implicati intr-un accident sau daca vor sa stie daca berea pe care au baut-o ii face pasibili de dosar penal.

Dosar penal pentru mutilarea unei case monument istoric

Proprietarii au efectuat interventii la imobil fara aviz si au fost amendati cu suma de 10. 000 de lei de Directia de Cultura.

Accelerator de afaceri pentru startup-urile din industria ospitalitatii

S-a dat startul inscrierilor in programului HoReCa Business Accelerator , un proiect realizat in parteneriat cu Banca Transilvania, pentru startup-urile cu un model sau idee de afacere in concepte de servire a mancarii si bauturii, concepte de produse dedicate sectorului ospitalitatii si produse digitale aplicabile. Acceleratorul este de tip non-equity si este deschis atat firmelor deja create, cat si viitorilor antreprenori talentati care au o idee de afaceri cu un model de business sustenabil si cu potential de crestere.

Spatiu verde la Parlament: cate milioane vrea Senatul sa dea pentru reamenajarea zonei din fata Corpului A1

Senatul Romaniei anunta pe SICAP licitatie pentru lucrari de realizare a reamenajarii spatiului verde din fata Corpului A1 din Palatul Parlamentului.

Cati bani a primit Gina Pistol pentru sezonul 3 din Asia Express. Smiley incaseaza suma asta intr-o singura seara

Gina Pistol este gazda Asia Express de la Antena 1 din 2018, cand a debutat emisiunea pe sticla. Reality show-ul se bucura de un succes rasunator, emisiile fiind de cele mai multe ori lider de audienta la toate categoriile de public. Cu toate acestea, suma pe care o incaseaza blondina nu depaseste banii pe care .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )