Libnet.ro
UNICEF

17:45

Mihai Morar vorbeste prima oara dupa ce Cream l-a facut rasist: A spune unui om ca este mulatru este ca si VEZI cum se apara realizatorul tv!

Devorator Monden Devorator Monden,
Mihai Morar vorbeste prima oara dupa ce Cream l-a facut rasist: A spune unui om ca este mulatru este ca si VEZI cum se apara realizatorul tv!

Dupa ce a fost acuzat de Claudia Pavel de rasism, Mihai Morar vorbeste pentru prima oara despre scandalul iscat vineri. continuă pe Devorator Monden

Mihai Morar vorbeste prima oara dupa ce Cream l-a facut rasist: A spune unui om ca este multaru este ca si VEZI cum se apara realizatorul tv!

Dupa ce a fost acuzat de Claudia Pavel de rasism, Mihai Morar vorbeste pentru prima oara despre scandalul iscat vineri.

Pentru prima oara dupa caderea URSS, Rusia a egalat SUA la numarul de arme nucleare

Pentru prima data de la inceputul secolului, Rusia se poate considera egala SUA in ceea ce priveste numarul armelor care contin focoase nucleare, relateaza Zvezda TV. Informatia a fost initial dezvaluita de.

PRIMA REACTIE a lui Mihai Morar dupa ACUZATIILE Claudiei Cream: O dizeuza stramutata peste ocean, care n-a cunoscut niciodata gloria nici in tara ei natala Fanii ii cer socoteala!

Claudia Pavel, cunoscuta drept Cream, a povestit in urma cu o zi, pe un cont de socializare ca Mihai Morar.

SCANDAL FARA PRECEDENT IN SHOWBIZ! Mihai Morar, acuzat de RASIM si AGRESIVITATE de Claudia Cream: Cu fitele astea sa te intorci in America, unde p**a mea te crezi aici? VEZI de la ce a pornit totul!

Cantareata Claudia Pavel/Cream s-a intors in Romania dupa o perioada de aproape un an petrecuta in SUA si alti sase.

Mihai Morar, acuzat de Cream ca a injurat-o si a facut o remarca rasista: O dizeuza stramutata peste Ocean, cu ifose de vedeta hollywoodiana

Cantareata si actrita Claudia Pavel, cunoscuta publicului drept Cream, sustine ca realizatorul TV Mihai Morar a injurat-o si a facut o remarca rasisa la adresa fiului ei, la finalul emisiunii Rai da buni, unde a fost invitata. Pe de alta parte, prezentatorul neaga acuzatiile si spune ca artista este o dizeuza stramutata peste Ocean, cu ifose de mare vedeta hollywoodiana.

Scandalul Mihai Morar vs. Claudia Cream continua: Claudia mi-a spus ca a avut impresia ca era sub influenta drogurilor Tatal artistei iese la atac!

Claudia Pavel, pe numele de scena Cream, a trait clipe de cosmar zilele trecute in culisele emisiuni Rai da buni.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2693 seconds )